"Cosmarul" Galaxy Note 7 nu se mai termina. Si telefoanele care le inlocuiesc ar putea sa ia foc din cauza bateriei

Ultima actualizare: 30-09-2016 07:22
Samsung Galaxy Note 7 ars

Noi probleme pentru Samsung, dupa o serie de plangeri de la clientii sud-coreeni.

Telefoanele care inlocuiesc modelul Samsung Galaxy Note 7 se pot incalzi si pot avea si ele de suferit din cauza bateriilor, potrivit reclamatiilor unor clienti, ceea ce alimenteaza ingrijorarile cu privire la solutia gasita de companie in privinta telefoanelor cu probleme, informeaza The Telegraph.

Unii utilizatori au reclamat faptul ca modelul inlocuitor de Note 7, pe care Samsung l-a pus la dispozitia clientilor in timpul procesului de rechemare desfasurat la nivel mondial si inceput luna trecuta, isi pierde repede energia, chiar si atunci cand se incarca, si devine neasteptat de fierbinte.

Compania a anuntat ca a primit astfel de plangeri de la consumatori din Coreea de Sud. Nu se cunoaste deocamdata cate aparate sunt afectate sau daca astfel de probleme au aparut si in alte tari, mentioneaza The Telegraph.

Vanzarile modelului Note 7 vor reincepe in Europa, la 28 octombrie, potrivit Daily Express.

La 2 septembrie, compania sud-coreeana a suspendat vanzarea acestui model si a fost nevoita sa recheme peste un milion de de telefoane Note 7 din cauza situatiilor de supraincalzire a bateriilor, reclamate de consumatori

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO