Ce-ai spune de un telefon cu pret de gadget chinezesc, si cu specificatii demne de anul 2014?

Dată publicare: 17-11-2013 12:57
Dată actualizare: 20-11-2013 00:10


Moto G

 Motorola se pune in fata avalansei de device-uri chinezesti ineftine si lanseaza, pe segmentul smartphone-urilor low-cost, modelul Moto G.

De obicei, telefoanele low-cost nu sunt foarte interesante, Sunt fie incete, fie grosolane, fie depasite. Motorola vrea sa revolutioneze aceasta piata, si a lansat Moto G, un terminal ce va fi disponibil la doar 180 de euro, fara contract.

Moto G are potentialul de a deveni un block-buster, avand specificatii mai bune decat telefoanele cumparata de obicei fara un abonament. Cu ecranul sau de 4,5 inci, o rezolutie 720p si cu procesorul Snapdragon 400, Moto G nu este cu nimic mai prejos decat telefoanele subventionate de firmele de telefonie.

Calitatea constructiei si si designul sunt imprumutate de la "fratele mai mare", Moto X.

The Verge scrie ca, in comparatie cu alte alte terminale low cost ale competiei, Moto G, iese in evidenta. In timp ce Lumia 520, un telefon cu sistem de operare Windows Phone, disponibil pentru aproximativ 150 de euro, este suficient de puternic pentru

pretul sau, are un display inferior, o rezuolutie mai mica si o baterie de capacitate mai mica. Pe de alta parte, sunt sanse mari ca fotografiile realizate de Moto G sa nu fie exceptionale, domeniul in care Nokia a facut minuni cu camerele foto de pe seria Lumia.

Telefonul nu beneficiaza de conectivitate 4G/LTE, cel mai ieftin telefon cu LTE, disponibil fara contract fiind Nexus 5, produs tot de Google, compania-mama a Motorola.

 

Sursa: The Verge