iLikeIT. Black Friday made in China tine 40 de ore. Care sunt site-urile unde gasesti cele mai mari reduceri

Ultima actualizare: 14-11-2016 07:12

In timp ce noi ne pregatim de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri, in China se desfasoara deja un veritabil festival al cumparaturilor. E usor de inteles de ce daca stim pasiunea pentru numere a chinezilor.

Festivalul se numeste 11.11 de la data in care ne aflam. George Buhnici urmareste evenimentul si prezinta cele mai importante trei site-uri participante, pe care puteti gasi produse chiar si de un dolar, cu transport gratuit in Romania, in termen de 29 de zile, ce-i drept. Un cablu pentru telefon poate fi achizitionat la un astfel de pret. Evenimentul a debutat pe 28 octombrie cu niste jocuri in care puteai castiga cupoane de reduceri, iar ziua de 11 este un termen generic fiindca ea incepe in China si se termina dupa vreo 40 de ore in America.

Problema cu shopping-ul in China este garantia deoarece este posibil ca pretul returului sa fie mai mare chiar decat produsul in sine.

Ali Express pune la dispozitie o gama larga de produse, de la produse de infrumusetare pentru femei, ce pornesc de la un dolar, pana la articole sportive si telefoane mobile. Ei iti arata cat costa un produs in momentul de fata, dar si la ce pret va fi redus peste cateva ore.

Banggood au oferte accesibile la telefoane, minidrone, haine si alte articole. Trebuie sa iti asumi ca nu vei primi factura, iar returnarea se face pe banii tai.

Geekbuying ofera articole pentru masina, sisteme de securitate, telefoane si dispozitive pentru realitate virtuala, dar si bijuterii si ceasuri.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO