Relaxare totala in Bahamas: Vacanta cu majordom personal

Ultima actualizare: 05-05-2012 21:01
Majordom plaja

Crezi ca ai muncit destul si vrei sa fii tratat regeste in vacanta? Atunci mergi in Bahamas, la primul hotel cu majordomi dedicati fiecarui apartament, un nou standard in turismul de lux.

Statiunea se numeste Sandals si ofera servicii de cinci stele. Are 183 de camere si apartamente pe malul marii Caraibelor si nisipul e de culoare alba, ca pudra de talc.

Majordomii de aici nu sunt amatori: au fost instruiti de celebra organizatie profesionista engleza “Guild of Professional English Butlers” si sunt evaluati constant. Ei sunt la dispozitia turistilor 24 de ore din 24 pentru a le face sederea cat mai placuta.

Cand turistul se cazeaza primeste un prosop rece, sa se racoreasca, un cocktail si un sistem special de paging pentru majordom. Cu o atingere de buton, il chemi si elimini coada de la receptie si celelalte inconveniente. Majordomul iti spala rufele, le calca, iti aduce un film pe DVD, te ajuta la golf, iti serveste mancarea de la picnic pe o insula din apropiere, face toate aranjamentele pentru o cina romantica, iti impacheteaza valiza, orice iti trece prin cap si orice ai nevoie.

Statiunea are unul din cele mai frumoase terenuri de golf: direct pe malul marii, plus patru piscine de inot si patru jacuzzi. Fiecare dintre ele are un alt specific: una de relaxare, fara muzica, in mijlocul gradinii, sa poti citi fara sa fii deranjat de copii galagiosi. Cea mai mare dintre ele are un bar in mijlocul apei, sa poti savura un cocktail. Vrei sa tragi un pui de somn... suni majordomul si iti rezerva o cabanuta la piscina.

Restaurantele sunt si ele diferite: Rata Beata este un pub cu specific londonez, Il Cielo e restaurant italian, plus Barefoot – restaurant unde mananci doar fructe de mare, cu picioarele in nisipul fin. Plus... o pizzerie.

In rest, distractiile obisnuite la o statiune de cinci stele: pescuit, caiac, jet-ski, excursii cu vaporasele, barci de inchiriat, jocuri mecanice si de noroc, lounge-uri. Un sejur de sapte nopti aici, cu tot cu costurile avionului ajunge la 3000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO