Cel mai mare parc acvatic acoperit din Europa e la 2 pasi de Romania

Ultima actualizare: 25-09-2012 01:11
Parc acvatic6

Vecinii unguri se bucura de cel mai mare aqua parc acoperit din Europa. Drumul pana la Budapesta nu e foarte lung, asa ca oricine se poate racori intr-un complex cu 17 piscine, din care 15 sunt deschise pe toata durata anului.

Nu ai cum sa te plictisesti daca iubesti apa, inotul si sporturile acvatice. La Ramada Aqua Hotel, stabiliment de patru stele, ai la dispozitie toate distractiile cu apa la care te-ai gandit.

Piscinele sunt de toate felurile, dar marea atractie este piscina cu valuri unde se poate face surf. Exista si instructori de surf, iti poti lua o placa si sa inveti un sport care se face doar pe valuri de ocean. Costa 2000 de forinti un curs de o jumatate de ora la surf. Daca vrei senzatii si mai tari, ia lectii de scufundari de la scafandri profesionisti, cu pretul de 9.900 de forinti pentru patru ore de curs.

Gasesti piscine pentru copii, saune, piscine de inot, tobogane cu apa de toate formele si dimensiunile, tobogane unde te dai cu colacul sau fara, terenuri de volei, aparate de gimnastica si fitness, precum si un spa dotat cu tot ce are nevoie, de la aromaterapie la sali de masaje.

Nu e nevoie sa te limitezi la apa. In hotelul cu atmosfera orientala gasesti biliard, darts, camera de joaca pentru copii, dar si un restaurant excelent cu mancare traditionala ungureasca, dar si cu diverse sortimente internationale.

Intregul complex se intinde pe aproape 9 hectare, iar hotelul are 309 camere. In functie de numarul de persoane poti opta pentru un apartament sau pentru o camera. Gazdele au pe site mai multe oferte speciale de cazare, pentru familii cu unul, doi sau mai multi copii.

Preturile de la cazare si masa difera de la camera la apartament, dar toate sunt disponibile pe siteul parcului, care are meniu si in limba romana: http://www.aqua-world.hu/ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO