Vrei sa mergi la Sonisphere? Afla care sunt recomandarile organizatorilor

Concert la Bucuresti

Accesul la Sonisphere Festival, care se desfasoara in Capitala vineri, sambata si duminica, va fi permis incepand cu ora 14.00, concertele urmand sa se incheie la ora 23.00, informeaza organizatorii.

Organizatorii festivalului recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare.

Cele doua puncte de acces in zona de concert sunt intrarile Romexpo dinspre Casa Presei si Bulevardul Expozitiei.
Avand in vedere faptul ca la concerte sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, organizatorii recomanda utilizarea transportului in comun, in special a metroului. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat se recomanda celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

Citește și
Concert Manowar la Bucuresti 2009
Manowar are un mesaj pentru fanii romani! Vezi VIDEO
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

De asemenea, organizatorii anunta o lista de obiectele interzise la eveniment: sticle, bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. Totodata, accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor cu varsta sub sapte ani este strict interzisa. De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Pe toata durata festivalului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani. Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in spatiul de concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Recomandam cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe trei zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519,40 de lei (Golden Circle), 371 de lei (Normal Circle), 625,40 de lei (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza: biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 de lei (VIP), 233,20 lei (Golden Circle), 127,20 lei (Normal Circle).

Pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 de lei (Normal Circle).

Biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 lei (VIP), 307,4 lei (Golden Circle) respectiv 196,10 lei (Normal Circle).

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro. 

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Scott Ian, Anthrax:
Scott Ian, Anthrax: "The Big Four este cel mai tare show de metal"

Scott Ian, celebrul chitarist al trupei Anthrax, a vorbit intr-un interviu acordat organizatorilor Sonisphere Festival despre ce inseamna pentru el participarea intr-un astfel de show.

Manowar are un mesaj pentru fanii romani! Vezi VIDEO
Manowar are un mesaj pentru fanii romani! Vezi VIDEO

Regii metalului au tinut sa transmita un mesaj special pentru fanii din Romania. Trupa Manowar va concerta pentru a doua oara la Bucuresti, in cadrul festivalului Sonisphere, care va avea loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo.

Concertul
Concertul "The Big Four" din Bulgaria va fi transmis live si in Romania

Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax, pe scurt  The Big Four, vor canta la vecinii bulgari, pe 22 iunie, in cadrul Festivalului Sonisphere. Pentru prima data in istoria muzicii rock, cei patru "grei" ai metalelor se vor afla pe aceeasi scena.

Recomandări
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate

Rusia s-a adaptat la ”noua normalitate”, iar trecerea sa la economia de război, pe fondul agresiunii pe care o derulează împotriva Ucraina, a făcut FMI să estimeze că economia sa va crește anul acesta mai rapid decât ale statelor avansate.

Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital
Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital

Cauza probabilă a exploziei de la blocul din Craiova, în urma căreia o persoană a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, este o posibilă acumulare de gaze.

Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă
Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, iar în unele zone noaptea se va forma brumă, anunţă meteorologii.