Vrei sa mergi la Sonisphere? Afla care sunt recomandarile organizatorilor


Ultimul update: Marti 26 Iunie 2012 16:36
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Concert la Bucuresti

Accesul la Sonisphere Festival, care se desfasoara in Capitala vineri, sambata si duminica, va fi permis incepand cu ora 14.00, concertele urmand sa se incheie la ora 23.00, informeaza organizatorii.

Organizatorii festivalului recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare.

Cele doua puncte de acces in zona de concert sunt intrarile Romexpo dinspre Casa Presei si Bulevardul Expozitiei.
Avand in vedere faptul ca la concerte sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, organizatorii recomanda utilizarea transportului in comun, in special a metroului. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat se recomanda celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

De asemenea, organizatorii anunta o lista de obiectele interzise la eveniment: sticle, bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. Totodata, accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor cu varsta sub sapte ani este strict interzisa. De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Pe toata durata festivalului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani. Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in spatiul de concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Recomandam cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe trei zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519,40 de lei (Golden Circle), 371 de lei (Normal Circle), 625,40 de lei (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza: biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 de lei (VIP), 233,20 lei (Golden Circle), 127,20 lei (Normal Circle).

Pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 de lei (Normal Circle).

Biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 lei (VIP), 307,4 lei (Golden Circle) respectiv 196,10 lei (Normal Circle).

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO