Scott Ian, Anthrax: "The Big Four este cel mai tare show de metal"

17-06-2010 00:00


Scott Ian, Anthrax

Scott Ian, celebrul chitarist al trupei Anthrax, a vorbit intr-un interviu acordat organizatorilor Sonisphere Festival despre ce inseamna pentru el participarea intr-un astfel de show.

Este visul oricarui fan de metal. Cand ma gandesc la asta, nu numai din pozitia uneia dintre trupele care canta in show, ceea ce este oricum extraordinar, dar si din punctul de vedere al unui fan Slayer, Megadeth sau Metallica, cred ca e cel mai tare show. Baietii din trupe au tot vorbit despre posibilitatea unui astfel de concert in ultimii 20 de ani.", spune Scott despre cele patru formatii care vor canta la Sonisphere Festival.

"Cand am facut Clash of the Titans in State in 1991, cu Anthrax, Slayer si Megadeth am zis ‘Doamne, de i-am fi avut si pe Metallica cu noi, ar fi putut fi cel mai tare turneu din toate timpurile.’ Si iata-ne in 2010 in ceea ce pentru mine este cel mai tare show de metal. Este cu adevarat de necrezut pentru cineva care vina sa vada chestia asta si fanii ar trebui sa stie ca si trupele sunt la fel de entuziasmate ca si ei.” a mai declarat chitaristul de la Anthrax.

Prima pagina din istoria „The Big Four” a fost scrisa miercuri, in Polonia, urmand sa continue in fata fanilor din Elvetia, Cehia, Bulgaria, Romania, Turcia si Grecia.

Cred ca si celelalte trupe simt la fel si sunt extrem de recunoscatoare fata de publicul care va veni sa ne vada. Ceea ce vreau sa spun este ca multe genuri muzicale apar si dispar. Am vazut multe trecandu-se astfel in ultimii 27 de ani. Dar ceea ce facem noi, continuam sa facem pentru fani si inseamna foarte mult ca muzica pe care o facem reprezinta enorm pentru atat de multi oameni din intreaga lume.”, adauga Scott Ian.

Pe langa The Big Four, cele mai recente confirmari ale trupelor care vor concerta in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival includ Accept, Paradise Lost si Orphaned Land, care vor urca pe scena vineri, 25 iunie si Anathema, care se va alatura trupelor din ultima zi a festivalului.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc pana acum in Romania, aducand in fata publicului atat trupe de succes ale momentului, cat si multi dintre „greii” rockului mondial.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

• biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).
• pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 ron (Normal Circle).
• biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 ron (Golden Circle) respectiv 196,10 ron (Normal Circle).

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo din Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour.

Editia din acest an marcheaza si un moment de istorie heavy-metal, reprezentat de concertul comun al „the big four of trash metal”: Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO