Sonisphere: accesul la festival se va face printr-un singur loc! Vezi HARTA


Ultimul update: Duminica 08 Ianuarie 2012 10:21
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Sonisphere

Pentru o mai buna organizare, oficialii festivalului au decis ca intrarea sa se faca pe o singura cale de acces, respectiv cea dinspre Piata Presei Libere (conform schemei alaturate).

Organizatorii Sonisphere Festival au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru cel mai asteptat eveniment rock al anului.

Amenajarea spatiului de festival a inceput deja de sambata.

Scena folosita pe durata celor trei zile de festival este una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume. Este comparabila cu cea folosita in cadrul concertului AC/DC din Romania si are o suprafata totala de 1500 metri patrati, 20 metri inaltime si cantareste nu mai putin de 150 tone.

Scena este adusa si montata in Romania de una dintre cele mai mari firme de specialitate din lume. In ceea ce priveste sistemul de sonorizare, acesta este printre cele mai moderne si implica folosirea a peste 100 de boxe care vor zgudui Romexpo in cele trei zile de festival, in timp ce concertele vor fi proiectate pe ecrane gigantice cu led.

Luminile vor fi aranjate in configuratii diferite in fiecare seara, in functie de cerintele si de show-ul fiecareia dintre trupele care vor aparea in fata publicului roman. In total, se vor consuma peste 2000 kilowati, iar trupele Metallica si mai ales Rammstein vor folosi un arsenal intreg de efecte pirotehnice senzationale care vor face cu siguranta un show greu de uitat!

Partea tehnica si de productie a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este asamblata si pusa in functiune de o echipa de peste 500 de persoane din Germania si Romania, care vor face ca locatia festivalului sa arate ca o veritabila uzina de entertainment.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe trei zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
• biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).
• pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 ron (Normal Circle).
• biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 ron (Golden Circle) respectiv 196,10 ron (Normal Circle).
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO