S-a lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri din ultimii ani: Starcraft


Ultimul update: Sambata 27 Octombrie 2012 15:21
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Starcraft 2

Starcraft II: Wings Of Liberty este, poate, una dintre cele mai asteptate continuari ale unui joc pentru PC din ultimii 10 ani. Este un joc de strategie in timp real si se gaseste de marti si in magazinele de specialitate din Romania.

Prima parte a jocului Starcraft a aparut in 1998 si a fost o adevarata lovitura data pietei jocurilor destinate computerului.

S-au vandut de atunci peste noua milioane de copii ale acestui joc, iar in 1998 a fost declarat cel mai vandut joc al anului si a castigat "Origins Award" pentru cel mai bun joc de strategie al acelui an.

Au fost nevoie de 12 ani pentru ca producatorii acestui joc sa se declare multumiti de continuare povestii Starcraft si sa o lanseze pe piata.

Starcraft II: Wings Of Liberty continua aventura razboinica a celor trei rase: Protoss, Terran si Zerg.Bineinteles, noul motor grafic de tip 3D ofera pasionatilor niste imagini exceptionale.

Starcraft 2 este dezvoltat de compania Blizzard Entertainment, care a decis de aceasta data sa imparta fiecare campanie in trei jocuri diferite: urmand a fi lansate trei jocuri Starcraft 2, fiecare fiind orientat pe o singura rasa.

Cele trei jocuri vor purta urmatoarele nume: StarCraft 2 Terrans: Wings of Liberty, StarCraft 2 Zerg: Heart of the Swarm si Starcraft 2 Protoss: Legacy of the Void.

In Romania, la magazinele de specialitate, Starcraft II: Wings Of Liberty costa 229 RON.

Sursa: Pro TV

Tags: jocuri, starcraft,

IBU Pro TV lanseaza jocuri.sport.ro,cea mai tare colectie de jocuri din .ro
VIDEO PROTVPLUS.RO