Reguli de acces la concertul Guns N'Roses: fara aparate audio si video!


Ultimul update: Joi 08 Noiembrie 2012 12:12
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Axl Rose

Organizatorii concertului de la Bucuresti avertizeaza ca este interzis accesul cu orice tip de aparate foto: profesionale, semi-profesionale sau ne-profesionale. De asemenea, sunt interzise aparatele de inregistrare audio-video.

Nu in ultimul rand, organizatorii concertului din 21 septembrie recomanda publicului sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia din jurul punctelor de intrare.

Portile complexului Romexpo se vor deschide la ora 17.00, urmand ca Danko Jones sa urce pe scena la ora 19.00, iar Guns N’Roses la ora 20.30.

Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piata Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu masina personala, accesul se va face prin parcarea B a complexului Romexpo.

Serviciul de parcare este cu plata, iar spatiile alocate sunt Parcarile B si C ale complexului Romexpo.

Iata care este lista obiectelor interzise, cu care spectatorii nu au voie sa intre la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare.

De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, publicul este rugat sa foloseasca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului si sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora.

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare, iar prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa.

Pe toata durata concertului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Biletele pentru concertul Guns N'Roses se gasesc in exclusivitate in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO