Ozzy Osbourne va concerta la Bucuresti

Ultima actualizare: 29-09-2012 12:51
Ozzy Osboune

Seria concertelor tari de la Bucuresti nu se opreste in vara. Dupa Metallica, Manowar, Alice in Chains, AC/DC si Rammstein, la Bucuresti va ajunge si Ozzy Osbourne.

Fostul solist al trupei Black Sabbath va concerta in Capitala pe 2 octombrie, la Zone Arena.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album "Scream", ce va fi lansat pe 15 iunie.

Renumitul rocker britanic a anunţat titlurile a trei piese care vor fi incluse pe noul album: "Let It Die", "Diggin' Me Down" si "Soul Sucka".

Produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy a devenit faimos in anii '70 ca vocalist al trupei Black Sabbath, alaturi de care a cantat pana in anul 1979. Dupa ce si-a lansat propria trupa, care ii poarta numele, Osbourne a vandut peste 27 de milioane de discuri in SUA.

Astfel, "Blizzard of Ozz" (1980) si "No More Tears" (1991) au primit cvadruple discuri de platina, pentru vanzari de peste patru milioane de copii in Statele Unite.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne, supranumit si "The Prince of Darkness" (Printul Intunericului) a fost un artist controversat in anii '80, mai ales dupa ce, la un concert, a smuls cu dintii capul unui liliac viu.

Batranul rocker a devenit faimos si pe micul ecran, cu ajutorul unui reality-show de la MTV, care se numea "The Osbournes".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO