Mustul proaspat i-a facut pe bucuresteni sa uite de frig si de griji
10 tone de struguri au fost aduse de producatori in cea mai mare piata din Capitala. Pentru unii, berbecii la protap si muzica populara au fost motive suficient de bune ca sa danseze in ploaie.
Patru tineri imbracati in costume populare au participat la strivitul cu picioarele goale a strugurilor dintr-o tocitoare, pe acordurile muzicii populare.
Dupa ce au fost spalati pe picioare cu apa si sapun si stersi cu stergare, pentru a pastra curate boabele de struguri, tinerii s-au urcat in tocitoare si au calcat ciorchinii, pentru zdrobirea lor si transformarea in must.
Pe platourile pietei au fost montate gratare, pe care s-au fript berbeci, a caror carne a fost taiata si vanduta bucurestenilor.
Peste 10 tone de struguri de masa din soiurile alb si negru, de cea mai buna calitate, precum si struguri de vin din aceleasi categorii au fost comercializate direct de catre producatori.
Pentru ca atmosfera sa fie cu adevarat de sarbatoare, in noua Piata Obor a avut loc si un spectacol de muzica populara.