Cele mai hot terase din Bucuresti

Ultima actualizare: 09-10-2012 02:24
Sky Bar

Faptul ca, din cauza crizei, ai fost nevoita sa-ti scurtezi sau anulezi vacanta nu e un motiv de tristete: cele mai noi terase din Bucuresti te invita sa te relaxezi in compania unui pahar de limonada rece.

Sky Bar
Localul este acoperit de o structura speciala care se poate inchide pe timp de ploaie sau vant ori poate ramane deschisa in zilele frumoase de vara. Aici puteti servi cafeaua de pe canapele Louis Ghost si scaune Philippe Stark sau puteti lenevi pe patul cu saltea cu apa. Doar Carrie Bradshaw mai lipseste din peisaj.
Adresa: Str. Calea Dorobanti nr. 155, et. 5, Bucuresti,
www.skybar.ro

La Cantine de Nicolai
De fiecare data cand se deschide un restaurant bun si esti indragostit de mancare, in suflet se naste intrebarea: "Bine-bine, dar la vara ce-o sa facem?" Cei de la restaurantul "La Cantine de Nicolai" ne-au raspuns deschizand... terasa. Este un loc care arata foarte bine, destinatia perfecta pentru un pranz discret cu partenerii de afaceri sau o cina romantica cu iubitul. Mancarea e, ca de obicei, exceptionala, cu un meniu usor face-liftat, care pastreaza piesele de rezistenta si adauga feluri noi si delicioase. Daca inchizi ochii in timp ce mananci, esti chiar la Paris.
Str. Povernei nr.15-17, Bucuresti
www.lacantinedenicolai.ro

Citeste mai multe pe The ONE


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO