Top cele mai ciudate vieti din lume! N-ai vrea sa traiesti asa ceva

Emily Payne

Pot muri din simplul motiv ca ies din casa sau cand iau cel mai mic contact cu apa, sunt alergici la mancarea de orice fel sau sunt condamnati sa imbatraneasca subit. Sunt oameni carora destinul le-a harazit o viata desprinsa parca din scenarii horror.

 

Bolile de care sufera sunt pe cat de rare, pe atat de chinuitoare. Si asta pentru ca, in mod normal, nu ne putem imagina cum ar fi sa nu putem iesi din casa, pentru ca simpla lumina a soarelui sau o picatura de ploaie ne-ar costa viata. Nu putem stii cum e sa adormim de 100 de ori pe zi de fiecare data cand radem sau cum e sa nu ne putem hrani cu niciun aliment pentru ca suntem alergici la mancare.

Ridicam sprancenele cu uimire si ne spunem ca poate cineva a inventat vreo poveste. Realitatea, insa, este crunta, pentru ca vietile acestor oameni sunt cu adevarat de cosmar.

Iata mai jos cateva exemple care ar trebui sa ne puna pe ganduri si sa reflectam mai mult inainte de a spune, de pilda, ca vraful de facturi sau traficul rutier, bara la bara, reprezinta un cosmar.

Citește și
Scaun cu rotile electric
O poveste incredibila! Externat dupa 12 ani. La 18 ani descopera lumea
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Cosmar! La 22 de ani, condamnat la izolare. Poate muri daca iese din casa

Sta de opt ani in pat. Nu e un moft si nici nu e deprimat. Sufera de o boala cumplita, care ii face viata un cosmar. Este vorba despre un tanar din China de 22 de ani, Yang Shuai, diagnosticat cu agorafobie, altfel spus frica de spatiile deschise.

Socant! Femeia al carei corp pare ca se topeste!

O femeie din China sufera de o boala rara care face ca trupul ei sa fie acoperit de tumori uriase si pare astfel ca se topeste.

Isi traieste viata sub umbrela! Un strop de ploaie ar putea s-o omoare

Nu are voie sa manance o inghetata, sa inoate in piscina, nu poate sa o prinda brusc ploaia sau ninsoarea pe strada. Daca se intampla asa ceva, moare. Este socanta poveste a lui Emily Payne, o studenta de 20 de ani, din Marea Britanie.

Boala ciudata: adoarme de 100 de ori pe zi, de fiecare data cand rade

Claire Allen, o femeie de 35 de ani din Marea Britanie, sufera de o forma rara de necrolepsie (nevoie necontrolata de somn in timpul zilei). De cate ori rade, boala se declanseaza subit, astfel incat aceasta adorme si de 100 de ori pe zi.

Incredibil! Este alergica la... TOT: apa, mancare, hartie, cosmetice...

Yvonne Simon este cea mai alergica femeie din Marea Britanie – are chiar si o alergie la apa de ploaie care ii atinge pielea.

Blestem! Poate muri de fiecare data cand doarme! I se opreste inima in somn

Somnul este o prioritate pentru majoritatea copiilor de 11 ani, insa pentru Liam Derbyshire, somnul este o chestiune de viata si moarte. Baiatul sufera de o boala care-i face inima sa se opreasca de fiecare data cand adoarme, scrie Fox News.

La 4 ani, prizoniera pe viata! Se alege cu arsuri grave daca iese din casa

Traieste un adevarat cosmar! Daca se expune la soare, atunci se alege imediat cu arsuri de gradul I. Este vorba despre Tia Davies, o fetita din Anglia, care sufera de o boala rara ce nu ii permite sa paraseasca locuinta in timpul zilei.

Boala cumplita pentru un copil de patru ani: este alergic la mancare!

La doar 4 ani, un baietel din Florida sufera ingrozitor din cauza unei boli rare. Este alergic la orice fel de mancare si parintii il hranesc cu o formula lichida speciala.

Fetita de 7 ani, in corp de bunica! Imbatraneste de 8 ori mai repede

In interior este la fel ca orice alt copil de 7 ani, insa exteriorul seamana cu infatisarea unei batrane. Ashanti Elliott-Smith sufera de o boala extrem de rara, care o face sa imbatraneasca de opt ori mai repede decat un om normal.

Femeia fara memorie. In fiecare zi uita cine e

In fiecare zi cand se trezeste crede cu tarie ca e anul 1994, iar sotul ei trebuie sa-i aminteasca mereu ca sunt casatoriti. Este povestea unei britanice care isi pierde memoria la fiecare 24 de ore.

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Copilul caruia ii e frica de alimente! E hranit prin buric, de 4 ani !
Copilul caruia ii e frica de alimente! E hranit prin buric, de 4 ani !

Lui Daniel Harrison ii este ingrozitor de frica de alimente. Din aceasta cauza, nu a mai mancat nimic solid de patru ani. Baietelul este hranit printr-un tub, direct in stomac.

O poveste incredibila! Externat dupa 12 ani. La 18 ani descopera lumea
O poveste incredibila! Externat dupa 12 ani. La 18 ani descopera lumea

Este povestea greu de imaginat a unui adolescent polonez internat in spital pentru o gripa banala la varsta de sase ani. Gripa s-a dovedit a fi distrofie musculara, o boala pe care medicii nu o pot vindeca, ci doar sa-i incetineasca evolutia.

Nu a mai dormit de ani de zile. Vezi cele mai ciudate maladii din lume
Nu a mai dormit de ani de zile. Vezi cele mai ciudate maladii din lume

La prima vedere, par oameni obisnuiti. Ascund insa povesti cu totul iesite din comun, care de multe ori ii impresioneaza pana si pe medici. Fa cunostinta cu oameni care sufera de cele mai ciudate afectiuni.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.