Incredibil! Este alergica la... TOT: apa, mancare, hartie, cosmetice...

Ultima actualizare: 07-11-2012 21:29
Femeia alergica la viata

Yvonne Simon este cea mai alergica femeie din Marea Britanie – are chiar si o alergie la apa de ploaie care ii atinge pielea.

Aproape toate produsele alimentare ii provoaca mancarimi si eczeme, ba chiar si contactul cu banii face ca imedit glandele ei sa reactioneze si sa ii apara o eruptie cutanata.

Yvonne, este mama si are 33 de ani. Spune ca este alergica la mineralele care se gasesc in apa carbogazoasa imbuteliata. Daca toate astea ii provoaca alergii, toata lumea se intreaba cu ce mai traieste aceasta femeie?

Supravietuieste pe baza unei diete compusa din apa filtrata si refiltrata, linte, orez brun, morcovi, mere si patlagina.

In orice moment poarta la ea o umbrela in cazul in care ploua si are manusi de bumbac pentru a putea sa atinga banii, ziarele ori cartile.

Medicii au declarat ca nu am vazut niciodata o astfel de alergie complexa manifestata la o singura persoana.

Yvonne, care are o fata, Cherish, de 7 ani, a inceput sa aiba reactii alergice de cand era copil. Pe masura ce a inaintat in varsta, alergiile se inmulteau si cresteau in intensitate. A facut o multime de teste, iar in urma lor are o lista impresionanta de lucruri pe care nu le suporta.

"Nu-mi place sa fiu in acest fel si mi-ar placea sa traiasc o viata normala. Imi doresc foarte mult sa fie in lumea asta un expert care ar putea sa ma ajute”, spune Yvonne pentru The Sun.

Iata lista cu lucruri la care Yvonne este alergica: deodorant, parfum, vopsea, bauturi acidulate, mineralele din apa, ciocolata, ceapa, gazele de esapament, crema de hidrocortizon, nuci, paturi, peste, ceai, cafea, portocale, rosii, latex, pudra de talc, hartie de ziar, monede, bancnote, paste, ulei de floarea soarelui, produse lactate, grau, produse de panificatie, orez alb, terci de ovaz, zahar alb, dulciuri, fum de tigara, nichel, aur, argint, coloranti alimentari, sulfati, clorura de calciu si apa de ploaie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO