Socant! Cea mai tanara victima a cancerului la san: o fetita de 3 ani

caz

O fetita de 3 ani, Aleisha Hunter, a uimit lumea medicala dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san, devenind astfel cea mai tanara victima a acestei boli.

Boala s-a instalat in urma cu doi ani, dar abia dupa o mastectomie (interventie de extirpare a glandelor mamare) si un tratament corespunzator, fetita si-a castigat dreptul la o viata normala si sanatoasa.

"Stiu ca o asa boala te poate trimite in Rai, dar eu sunt bine acum. Am fost bolnava, dar doctorii au reusit sa ma faca bine, ", a spus fetita.

La inceput, mama copilei a povestit ca a descoperit un prim nodul la san dupa o baie: "era o umflatura mica de dimensiunea unui bob de mazare, care nu parea periculoasa".

Dupa primele teste, nici medicii nu au considerat ca umflatura poate semnala instalarea cancerului. Au spus ca nu e nimic grav, iar fetita a fost trimisa acasa. Insa umflatura a continuat sa creasca si chiar s-a multiplicat.

Citește și
Isabelle Caro
Socant! Un model francez a murit la 28 de ani din cauza anorexiei!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

"In ianuarie 2009, Aleisha nu mai putea dormi de durere", a mai spus mama fetitei.

Abia dupa teste suplimentare, medicii au reusit sa puna un diagnostic corect. Imediat, copila a fost supusa unei operatii care i-a redat sansa la viata dupa ce chirurgii au extirpat 16 noduli.

"Am fost socati cand am vazut ca o asa boala se poate instala intr-un corp atat de tanar. De 25 de ani tratez astfel de cazuri, dar pana acum nu am intalnit o pacienta atat de tanara, care sa fie diagnosticata cu o asa boala grava", a recunoscut medicul Nancy Down, cel care a si efectuat operatia.

Pana acum recordul era detinut de o fetita de 10 ani din California, care in 2008 fusese diagnosticata tot cu cancer la san.

Top cele mai ciudate vieti din lume! N-ai vrea sa traiesti asa ceva

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Top cele mai ciudate vieti din lume! N-ai vrea sa traiesti asa ceva
Top cele mai ciudate vieti din lume! N-ai vrea sa traiesti asa ceva

Pot muri din simplul motiv ca ies din casa sau cand iau cel mai mic contact cu apa, sunt alergici la mancarea de orice fel sau sunt condamnati sa imbatraneasca subit. Sunt oameni carora destinul le-a harazit o viata desprinsa parca din scenarii horror.

Socant! Un model francez a murit la 28 de ani din cauza anorexiei!
Socant! Un model francez a murit la 28 de ani din cauza anorexiei!

Actrita si modelul francez, Isabelle Caro, al carei corp macinat de anorexie a socat cand a aparut intr-o reclama in anul 2007, a murit la varsta de 28 de ani in urma acestei teribile boli care a epuizat-o pana la moarte.

O femeie din India plange cu lacrimi de sange! FOTO
O femeie din India plange cu lacrimi de sange! FOTO

Va mai amintiti de cazul lui Calvino Inman, baiatul care plangea, din motive necunoscute, cu lacrimi de sange? In atentia medicilor a ajuns un alt caz similar: este vorba despre o femeie din Patna, India, mama a trei copii.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.