Socant! Femeia al carei corp pare ca se topeste!

Ultima actualizare: 15-10-2012 16:57
Tan Yi

O femeie din China sufera de o boala rara care face ca trupul ei sa fie acoperit de tumori uriase si pare astfel ca se topeste.

Medicii de la Spitalul Municipal din Gaozhou au efectuat o operatie pentru a-i inaltura doua tumori gigant, care aproape acopereau spatele femeii.

Starea lui Tan Yi s-a imbunatatit dupa operatie, medicii fiind multumiti de recuperarea ei si au trimis-o acasa la cateva zile de la operatie.

Povestea femeii a inceput in urma cu 23 de ani, cand pe spatele ei au aparut mici tumori, de marimea unei nuci, insa acestea s-au dezvoltat odata cu prima sarcina a lui Yi. "Cateodata erau si dureroase, insa niciodata nu le-am dat prea mare atentie", a declarat femeia

Insa, tumorile s-au raspandit repede pe intreg corpul, iar doua tumori de pe spatele femeii s-au marit atat de mult, incat se asemanau cu doi saci care ii atarnau de trup.

Din cauza saraciei, Tan Yi nu a putut sa mearga la spital si sa isi rezolve problema. Pentru a-si intretine familia, Tan muncea in fiecare zi pe camp, insa dupa ce tumorile au crescut foarte mult, femeia nu a mai putut merge la munca.

Pentru ca deja era imobilizata la pat din cauza tumorilor, Tan a mers intr-un final la spital, iar medicii care au consultat-o i-au pus diagnosticul de neurofibromatoza, o boala genetica, ce poate fi inofensiva sau poate cauza probleme majore.

Femeia a fost supusa si unei interventii chirurgicale, care a decurs foarte bine, medicii putand sa ii indeparteze tumorile de pe spate care cantareau aproape 23 de kg, iar dupa operatie Tan a fost foarte fericita ca va putea sa mearga sa munceasca din nou la camp.

Sursa foto: Quirky China

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO