Fetita de 7 ani, in corp de bunica! Imbatraneste de 8 ori mai repede

Ultima actualizare: 15-10-2012 02:25

In interior este la fel ca orice alt copil de 7 ani, insa exteriorul seamana cu infatisarea unei batrane.  Ashanti Elliott-Smith sufera de o boala extrem de rara, care o face sa imbatraneasca de opt ori mai repede decat un om normal.

Asta inseamna ca atunci cand va avea 10 ani, din punct de vedere fizic va fi ca o femeie de 80 de ani. Insa chiar si acum, cand se joaca impreuna cu prietenii sai, sau cand danseaza pe muzica ei favorita, micuta Ashanti se lupta cu problemele unui om batran: artrita, sau inima prea fragila.

Insa Phoebe, mama de 24 de ani a lui Ashanti este hotarata sa ii ofere micutei sale o copilarie cat mai normala si mai fericita.

Cumplita boala ii scurteaza durata vietii la doar 13 ani, insa chiar acest lucru i-a determinat pe membrii familiei Elliott-Smith sa traiasca fiecare zi la maxim!

Ashanti masoara putin peste 1 metru, iar greutatea pe care o are este cea corespunzatoare unui copil de 3 ani, iar din acest punct de vedere parintii ei sunt foarte atenti la alimentele pe care micuta la mananca.

Anul trecut, parintii au dus-o pe Ashanti la o clinica specializata cu tratarea acestor afectiuni din Franta, insa tratamentul la care este supusa fetita nu ii poate lungi viata, insa cu siguranta i-o imbunatateste.

"Cel mai greu lucru din lume este sa ii spunem fiicei noastre ca va pleca dintre noi prea curand...", au declarat indurerati cei doi parinti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO