RETROSPECTIVE: Anul preferat al vedetelor! NUNTILE LUI 2010

vedete

In 2010 au batut clopote de nunta in toata lumea. Si au fost multe, pentru ca starurile au hotarat ca e vremea angajamentelor.

Promisiuni si fast romanesc

Pe melagurile mioritice, Alex Velea si-a tinut promisiunea facuta in exclusivitate la stirileprotv.ro ca se insoara in vara si a luat-o de nevasta pe iubita lui Ana. Intre cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Tot in vara, in familia Zenga a fost agitatie mare. La cinci ani de la casatoria civila, Raluca si Walter Zenga s-au casatorit religios, dar si-au botezat si fetita.

Intre doua filmari la “Iubire si onoare” de la AcasaTV, Razvan Fodor a trecut si el pe la Starea Civila si si-a sarutat cu foc sotia, pe Irina, cea care ii va darui un copil.

Citește și
Charlize Theron
2010- Anul preferat al vedetelor! Luna si despartirea!
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

In februarie, Monica Dascalu, prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 17.00, s-a casatorit la Bucuresti cu iubitul ei, avocatul Mihai Bajenaru. Alaturi le-au fost doar rudele si prietenii apropiati.

N-a fost insa cazul si pentru Alina Sorescu. Cantareata s-a maritat la Palatul Stirbei cu Alexandru Ciucu. Nimic n-a fost prea mult. Trei rochii de mireasa, trei costume de mire, trei cai albi si 3.000 de lalele grena, aduse din Olanda. Asta pe langa cei 250 de invitati.

Ne mutam insa si la clopotele de peste hotare. Hillary Duff are doar 22 de ani, dar n-a putut rezista in fata inelului de un milion de dolari oferit de jucatorul de hockey Mike Comrie. Dupa ce l-a rasplatit cum se cuvine, in intimitate, l-a luat si de sot in California.
 

Dragostea invinge timpul

Proaspat regasiti, dupa ce s-au despartit si fiecare si-a vazut vreme de aproape doi ani de viata, Jude Law si Sienna Miller si-au jurat credinta in Laos, in cadrul unei ceremonii oficiate de un shaman. Dar pregatesc si o nunta normala, ca in povesti.

Dragostea adevarata i-a unit si pe Anna Paquin si Stephen Moyer din serialul “True Blood”, in ciuda faptului ca actrita a recunoscut ca e… bisexuala.

Au rasunat clopotele de nunta si pentru Miranda Kerr si Orlando Bloom. Dupa trei ani de iubire si doar o luna de la logodna, ceremonia s-a oficiat in New York, linistit si in familie. Cei doi vor deveni si parinti in 2011.

Nunti in secret

Dupa cum parinti vor si si alti doi insuratei de la Hollywood. Stilata Penelope Cruz i-a spus “Da” iubitului Javier Bardem, in secret, in Bahamas, departe de ochii paparazzilor. Penelope si Javier sunt impreuna de trei ani si sunt foarte misteriosi cand vine vorba de viata lor privata.

Ally McBeal si Indiana Jones, adica actorii Calista Flockhart si Harrison Ford, si-au luat inimile in dinti si au decis ca e vremea, dupa noua ani de iubire, sa treaca si pe la starea civila. S-a intamplat in vara, in New Mexico, si nunta a fost si ea una privata.

Din India, pana in Beverly Hills

N-a fost insa la fel de secretoasa nunta lui Katy Perry cu Russel Band. Cei doi s-au casatorit inconjurati de elefanti, in India, in cadrul unei ceremonii traditionale hinduse.

Am putea spune ca am avut parte si de o nunta mai deosebita. La 66 de ani si dupa cinci copii, Julio Iglesias si-a luat in sfarsit partenera de nevasta.

Iar Robbie Williams ne-a luat pe toti prin surprindere. Tabloidele au aflat abia pe ultima suta de metri ca artistul se insoara cu iubita Ayda Fields. Nunta a avut loc nu in Marea Britanie, ci la resedinta cuplului din Beverly Hills.

Secretoasa a fost si Alicia Keys. Desi se astepta ca aceasta sa se marite cu iubitul Swizz Beatz, pentru ca ea era insarcinata. Acum se bucura si de baietelul nascut in noiembrie.

Si, daca suntem la capitolul mister, Alanis Morissette, care a si nascut de Craciun, s-a maritat chiar la resedinta din Los Angels, cu “sufletul ei pereche” rapperul Mario Treadway, cel care foloseste numele de scena MC Souleye.

Si tot in vara barbatii au oftat adanc. Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Megan Fox, si-a luat iubitul de barbat. Megan si Brian Austin-Green din serialul Beverly Hills au spus “Da” dupa sase ani de relatie tumultuoasa, presarata cu despartiri.

Nunta anului 2011

Nu putea sa incheiem fara cea mai asteptata nunta a ultimilor ani. Printul William o va lua de sotie pe Kate Middleton in 2011, dar logodna celor doi a fost anuntata spre finalul anului, dupa numeroase speculatii. Iar toata lumea asteapta cu sufletul la gura ceremonia plina de fast din aprilie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Vampiri, zombie si gigolo! Cele mai bune seriale in 2010
Vampiri, zombie si gigolo! Cele mai bune seriale in 2010

Sitcomurile nu mai sunt demult la moda! Au apus vremurile in care radeam cu hotote la “Friends”, “Seinfeld” sau “Married with Children”. Acum casele de productie si-au indreptat atentia catre mostri, criminali in serie si sociopati.

2010- Anul preferat al vedetelor! Luna si despartirea!
2010- Anul preferat al vedetelor! Luna si despartirea!

Cupluri mai vechi sau mai noi. Surprize-surprize si relatii care au ramas in aer, pe principiul "Divortati, dar prieteni". Anul 2010 s-a transformat in anul despartirilor de anvergura.

RETROSPECTIVA Nuntile anului 2009! VIDEO
RETROSPECTIVA Nuntile anului 2009! VIDEO

Pe meleaguri autohtone, nuntile au fost fie foarte discrete, secretoase chiar, fie deschise alaiurilor de rude, prieteni, colegi de munca si... ziaristi. Pe la altii, s-a mers la castele in Venetia sau in insulele Caraibe.

Recomandări
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor

Traficanţi români de persoane, condamnaţi în Marea Britanie. Sub paravanul unei afaceri de „leasing de personal”, aduceau muncitori din România şi îi exploatau.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.