Incredibil. Si-au facut nunta langa racheta Discovery, in baza NASA

23-09-2010 00:00


Poza de nunta cu racheta Discovery

Un lucru care parea mai greu decat evadarea din Alcatraz, acum a devenit posibil. Doi insuratei s-au fotografiat langa racheta Discovery, chiar la baza NASA de la Cape Canaveral. Ambii sunt angajati ai Agentiei Spatiale si si-au pus poza pe Twitter.

Pe masura ce NASA se pregateste sa scoata la pensie racheta spatiala Discovery, Agentia relaxeaza si politica de fotografiere din preajma navetei, cel putin pentru proprii angajati, scrie CNN.

Doi dintre ei, Beth si Jesse Palma, s-au casatorit si, in loc de poze pe trepte la primarie, cu familia si neamurile, cei doi au preferat sa se fotografieze langa naveta Discovery.

Nunta cu racheta a devenit imediat celebra pe Twitter, unde mirii au publicat fotografia cu ei doi si ultima naveta Discovery care va fi lansata in spatiu pe 1 noiembrie anul acesta, marcand astfel sfarsitul programului spatial american si, totodata, data la care asamblarea statiei orbitale va fi gata.

Inceput in 1998, Statia Spatiala Internationala este un proiect in valoare de 100 de miliarde de dolari, finantat in principal de Statele Unite si la realizarea caruia participa 16 tari.

Tu cu cine ti-ai facut poze la nunta?

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO