Un SMS produce teroare in Nigeria. Tara in care nimeni nu mai raspunde la mobil, de frica

Dată publicare: 16-09-2011 07:54
Dată actualizare: 02-11-2012 03:14


Nigerian

Autoritatile din Nigeria au fost fortate in aceste zile sa dea, din nou, un mesaj populatiei, din cauza teroarei care i-a cuprins pe oameni. Astfel, Guvernul a fost nevoit sa precizeze ca un simplu apel telefonic nu poate ucide un om.

Toata nebunia a inceput dupa ce mai multe persoane au primit un mesaj pe telefoanele mobile, in care se spunea ca vor muri ... in cazul in care vor raspunde la un apel efectuat de pe numarul 09141.

Comisia Nigeriana pentru Comunicatii a comentat aceasta situatie, precizand ca este "inimaginabila" si ca "persoane fara scrupule" vor sa raspandeasca frica, scriu jurnalistii de la BBC News. De altfel, un reporter al acestei redactii a incercat sa formeze acest numar de telefon, insa acesta nu era valabil.

Oricum, cert este ca in Nigeria au aparut zvonuri despre numarul celor care au murit dupa ce au raspuns la telefon. Unii sustin ca exista deja 10 victime.

"Tehnic, asa ceva nu are cum sa se intample. Depaseste orice imaginatie sa te gandesti ca cineva poate sa moara dupa ce primeste un apel telefonic" a spus purtatorul de cuvant al Comisiei Nigeriene pentru Comunicatii, Reuben Muoka.

Nu este insa pentru prima data cand, in Nigeria, au loc astfel de ...ciudatenii. Un alt mesaj care i-a facut pe nigerieni sa intre in panica, in urma cu ceva timp, spunea ca furtunile de praf vor aduce pe pamant ploaia-acid, care ii va carboniza pe oameni.

De asemenea, in urma cu cateva luni, in Nigeria au fost raportate mai multe disparitii de organe genitale. Mai mult, un om a fost acuzat ca a furat penisurile unor barbati, dupa ce i-a atins cu mana.

Sursa: BBC NEWS

Tags: nigeria, telefon, sms,


VIDEO PROTVPLUS.RO