Triplu campion mondial la kickboxing, antivaccinist, ucis de Covid-19. Ce mesaje transmitea înainte să se îmbolnăvească

Ultima actualizare: 27-12-2021 12:39
Frederic Sinistra

Un campion la kickboxing antivaccinist, cunoscut sub numele de „The Undertaker”, a murit la 41 de ani după ce a refuzat să creadă că este bolnav de Covid-19 și s-a externat din spital.

Frederic Sinistra, din Belgia, a murit în urma complicațiilor asociate coronavirusului la câteva săptămâni după ce s-a externat din spital, spunând pe internet că se va trata acasă.

Triplul campion mondial a fost internat de trei ori în spital, în luna noiembrie, după ce a fost forțat de antrenorul său să ceară ajutor medical. Acesta a postat fotografii cu el, stând în pat, fiind la terapie intensivă intubat.

Sinistra a postat, de asemenea, un videoclip pe contul său de Facebook în care se vede că are dificultăți respiratorii. Acesta a scris în descrierea postării că nu are timp de pierdut cu oameni leneși, potrivit dailymail.co.uk.

Bărbatul s-a arătat împotriva restricțiilor impuse de guvern, a negat existența virusului, spunând că acesta nu îl va împiedica să posteze pe social media în timp ce este internat.

Sinistra s-a stins din viață pe 15 decembrie. Decesul său a fost anunțat public în ziua următoare.

Pe 26 noiembrie, campionul anunța că meciul planificat pentru data de 4 decembrie a fost anulat și că se simte dezgustat de faptul că nu va mai putea participa.

„Un războinic nu se retrage niciodată, mă voi întoarce mult mai puternic”, a spus acesta.

Câteva zile mai târziu în noiembrie, campionul a postat: „Am fost născut prematur și voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunță niciodată și moare fără regrete”.

Cu trei zile înainte să-i fie anunțat decesul, Sinistra a răspuns comentariilor din social media: „Mulțumesc pentru susținere. Sunt acasă, mă refac așa cum ar trebui. Mă voi întoarce de mii de ori mai puternic”.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO