Un bărbat a comandat un iPhone 13, dar când a desfăcut coletul a avut un șoc. FOTO

Ultima actualizare: 27-12-2021 10:59
Daniel Carroll
The Sun

Un bărbat a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută de Crăciun după ce a comandat un iPhone 13 Pro, de 1.000 de lire sterline. În loc de telefon bărbatul a primit două batoane de ciocolată învelite într-o rolă de hârtie igienică, scrie LadBible.

Daniel Carroll a depus plângere la compania de livrare DHL după ce iPhone-ul său 13 Pro Max nu a venit niciodată, iar în schimb au venit două batoane de ciocolată White Oreo în valoare de 2 lire sterline.

Pachetul a întârziat două săptămâni și a fost pus înapoi de mai multe ori, ceea ce l-a determinat pe Daniel să se deplaseze la cel mai apropiat depozit DHL pentru a-l ridica.

Reprezentanții firmei i-au spus că telefonul său – pentru care a plătit 1.045 de lire sterline – ar fi trebuit să fi sosit mai devreme, dar când a ridicat cutia s-a putut constata că pachetul nu era ceea ce pare.

Compania de livrare a spus că investighează incidentul și i-a cerut expeditorului să-i trimită telefonul lui Daniel.

Cumpărătorul nemulțumit și-a împărtășit gândurile pe Twitter, scriind: „După un weekend lung în care telefonul pe care l-am comandat, iPhone 13 Pro Max, a rămas blocat în rețeaua @DHLParcelUK, eșuând în numeroase încercări de livrare, în cele din urmă am ridicat coletul ieri de la DHL Leeds și am găsit un (cadou de Crăciun)”.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO