Un fotomodel a fost mușcat de un porc în timpul unei ședințe foto în Bahamas. VIDEO

Ultima actualizare: 14-02-2019 13:52
purcel

Fotomodelul Michelle Lewin a fost mușcată de un porc în timpul unei ședințe foto, pe o plajă din Bahamas. Tânăra purta un costum de baie sumar când animalul s-a apropiat de ea și a mușcat-o de posterior.

Michelle Lewin, de 32 de ani, se plimba pe plaja insulei Big Major Cay, cunoscută drept și „Plaja Porcilor”, o zonă populată de exemplarele sălbatice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????????‍♀️????

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Porcii care înoată în apele din jurul insulei sunt o atarcție turistică celebră, atrăngând sute de turiști care vor să-și facă poze cu ei. Cu toate acestea, întâlnirea fotomodelului cu unul dintre acești purcei nu a fost tocmai fericită.

Tânăra, înconjurată de o turmă de porci, s-a întors cu spatele, moment în care unul dintre exemplare s-a apropiat de ea și a mușcat-o de posterior. Fotomodelul a țipat cu groază, iar momentul a fost postat pe rețelele de socializare chiar de către „victimă”. După ce a mușcat-o, un alt purcel a fugărit-o câțiva metri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO