După sarmalele și fripturile de Crăciun, românii s-au dus la restaurantele fast-food

Ultima actualizare: 26-12-2021 20:48

Nici vremea nu a fost prea prietenoasă, așa că o ieșire la film sau la cumpărături a fost alegerea perfectă.

Cum mesele au fost pline de sarmale și friptură, oamenii au preferat fast-foodul, iar cei mici s-au distrat la locurile de joacă.

La un loc de joacă din nordul Capitalei a fost agitație mare toată ziua. Cum pentru copii joaca este cea mai importantă, abia așteptau momentul în care să se joace.

Copil: Voiam să vin mai repede aici, să mă joc și să-mi fac prieteni noi.

Reporter: Simțeai așa că ai multa energie pe care n-ai cum s-o consumi?

Copil: Da. Mereu."

Cățărările la perete cu diferite grade de dificultate sunt printre preferatele copiilor. Durează o oră și pot încerca toate aceste trasee supravegheați de personal calificat.

Copil:Îmi place foarte mult la lasere și la cățărări. Vin în fiecare weekend cu fratele meu. Acum că e și Crăciunul ne-a adus tata."

Copil: A fost foarte tare!!! A trebuit să ne bagăm pe sub alea și să trecem peste ele, să ne strecurăm, dacă călcam pe ele se auzea sunetul ăla beep beep beep."

Pe cât de distractiv a fost pentru copii, pe atât de relaxant a fost pentru părinți. Un pachet de trei ore a costat 100 de lei, iar părinții nu au ezitat să le ofere celor mici o zi de distracție.

Părinte:După Sărbători, ei sunt plini de energie și faptul că am venit e bine. Eu nu mai am energie, din cauza asta aici e un loc foarte potrivit."

Alții au ales ca variantă de relaxare filmul. Mai ales că luna decembrie a fost una a premierelor. Filme precum Spiderman sau Matrix s-au lansat chiar înainte de Crăciun.

Vizitator: Am fost plecați un pic prin provincie și acum am ieșit puțin să vedem ceva.

Și zona de mâncare din centrele comeriale a fost plină.

Vizitator: Am fost la târgul de Crăciun să mâncam ceva, așa că am venit în mall."

Alții au optat pentru o sesiune nouă de shopping.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO