O profesoară s-a lăudat că s-a culcat în propria mașină cu o elevă. Ce a urmat

10-08-2017 16:16


profesoara

Unei profesoare de teatru din Anglia i s-a interzis să mai predea după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă, în maşina sa.

Sarah Barton, în vârstă de 36 de ani, a confirmat faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre eleve ei de la o şcoală din Essex, relatează The Independent

Femeia a profesat la acea unitate de învăţământ din septembrie 2007 până în iulie 2016 şi era în fruntea departamentului de teatru şi dans în momentul în care şi-a dat demisia.

Potrivit propriilor afirmaţii, Barton a spus că în perioada 2015-2016 “între cele două s-a legat o prietenie care a culminat cu întreţinerea de relaţii sexuale”. Profesoara a afirmat, într-un comunicat, că eleva a fost cea care a organizat excursia premergatoare incidentului.

Barton i-a arătat unui martor o fotografie în care se săruta cu eleva, iar altei persoane i-a confirmat că a întreținut relații sexuale cu adolescenta.

Totuşi, consiliul profesoral a considerat că faptele ei au fost “deplasate”, ea fiind percepută că “un respectabil membru al echipei”. După ce a fost audiată în Coventry, aceasta a fost suspendată din funcţie, având posibilitatea de a mai preda din nou abia în 2022.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO