Perchezitii la un salon de masaj erotic, unde erau angajate fete minore. "Testul" la care le supunea patronul


Ultimul update: Joi 17 August 2017 12:19
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2017 17:23
Categorie: Erotic
masaj erotic

Cinci persoane suspectate de trafic de minori si proxenetism vor fi audiate, dupa ce in Iasi au fost facute mai multe perchezitii, inclusiv la un salon de masaj erotic.

Anchetatorii aveau informatii ca fete, inclusiv minore cu varste intre 15 si 17 ani, erau exploatate sexual. Tinerele erau recrutate cu precadere din familii dezorganizate, cu o situatie financiara precara, iar inainte de a fi angajate sustineau un ”test”, fiind determinate de catre administratorul salonului sa intretina raporturi sexuale cu el.

Procurorii DIICOT au descins joi la un salon de masaj erotic din Iasi dupa ce au avut informatii ca mai multe tinere, inclusiv minore cu varste intre 15 si 17 ani, erau exploatate sexual.

Salonul de masaj este administrat de doua persoane, sot si sotie, care se ocupau de racolarea fetelor.

Procurorii DIICOT Iasi au facut, joi sase perchezitii in municipiul Iasi, intre care una la sediul salonului situat in centrul orasului. In ancheta sunt vizate cinci persoane, care ar fi comis infractiunile de trafic de minori in forma continuata si proxenetism in forma continuata.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, in zona centrala a municipiului Iasi, functioneaza clandestin un salon de masaj erotic administrat de catre doi suspecti, sot si sotie, unde cinci persoane vatamate, inclusiv minore, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, au fost exploatate sexual, acestea fiind determinate sa intretina raporturi sexuale contra cost cu clientii salonului.

Tinerele erau recrutate din diverse medii sociale, cu precadere din familii dezorganizate, cu o situatie financiara precara. inainte de a fi angajate, persoanele vatamate sustineau un ”test”, in sensul ca administratorul salonului profita de naivitatea tinerelor determinandu-le sa intretina cu acesta raporturi sexuale.

”In tactica recrutarii, suspectul a uzitat mai multe tertipuri, respectiv le promitea tinerelor castiguri de bani (200 euro/luna), cazare in municipiul Iasi pentru cele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de infrumusetare, inclusiv operatii estetice sau aplica metoda ”lover boy” pentru ca persoanele vatamate sa devina mai usor de manipulat”, sustin procurorii.

Modul de recrutare se realiza prin anunturi in presa, inclusiv printr-o aplicatie de anunturi online, tinerele fiind recrutate atat din Romania, cat si din Republica Moldova.

Dupa ce erau recrutate, tinerele erau plasate sotiei care se ocupa de angajare, instruire, programarea clientilor si remunerarea fetelor.

”Pe unele dintre ele, suspecta le transporta la/de la salon la locuinta, altora le asigura cazare chiar in incinta salonului sau in apartamente inchiriate in zona centrala a orasului. Daca initial tinerele erau induse in eroare ca vor executa doar masaj erotic, in final acestea ajungeau sa intretina raporturi sexuale cu clientii. De asemenea, unele dintre victime, dupa ce activau o perioada de timp in incinta salonului de masaj, ajungeau in final sa practice prostitutia in apartamente inchiriate si puse la dispozitia lor de catre suspecti”, se mai arata in comunicatul DIICOT.

In urma cercetarilor, s-a constatat ca activitatea salonului dateaza din cursul anului 2001, iar de atunci exista date si indicii ca suspectii au exploatat mai multe tinere, majore si minore.

Din activitatea prestata de catre tinere, administratorii salonului au incasat sume importante de bani din care au dezvoltat afaceri imobiliare si au achizitionat mai multe bunuri.

In timpul perchezitiilor au fost gasite mai multe sume de bani, droguri de risc, tigari de contrabanda iar intr-o locatie inchiriata de catre suspecti pentru practicarea prostitutiei, a fost identificata o persoana vatamata minora.

In total, cinci persoane vor fi audiate la sediul DIICOT Iasi.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16