O mireasă din Kuweit a cerut divorț la 3 minute după căsătorie. Ce i-a făcut mirele

06-02-2019 15:50


Kuweit, nunta, casatorie,

La 3 minute după ce i-a promis iubire veșnică un mire din Kuweit și-a făcut mireasă ”proastă” iar aceasta a cerut anularea căsătoriei.

Cazul a fost numit cel mai rapid divorț din istoria Kuweit-ului. Potrivit platformei de știri arabe Q8 News, în luna ianuarie, anul acesta, un cuplu din Kuweit a divorțat la 3 minute după ce și-au spus ”da”.

Mai exact, după semnarea contractului de căsătorie la un tribunal, mireasa s-a împiedicat la ieșire. Mirele a făcut-o ”proastă” iar femeia, fără să stea mult pe gânduri, s-a întors în tribunal și a cerut anularea contractului.

Cazul a devenit viral pe Twitter unde reacțiile au fost mixte. Mulți i-au dat dreptate femeii: ”Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași”, a comentat un utilizator. ”O căsnicie fără respect, este condamnată la eșec”, este o altă reacție.

În statele din Golf și mai ales în Kuweit numărul divorțurilor este în creștere, mai ales că s-a mărit numărul căsătoriilor din interes - cuplurile decid repede să se căsătorească pentru a obține mai ușor împrumuturi și ajutoare financiare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO