Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Ce să le urezi celor care au onomastica pe 21 mai

Constantin si elena
Shutterstock

Peste 1,8 milioane de români poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena sau derivate ale acestora. Pe 21 mai, când sunt sărbătoriți cei doi sfinți, este un prilej bună să le arătăm celor dragi că ne pasă de ei și să le trimitem un mesaj.  

Dacă nu aveți idei de mesaje pentru cei care au onomastica de Sfinții Constantin și Elena, mai jos vă oferim mai multe sugestii:

Mesaje pentru familie de Sfinții Constantin și Elena:

Un gând senin și câteva șoapte trimise din zări îndepărtate să-ți spună la ureche clipe curate, iubire, fericire, sănătate! La mulți ani de Sf. Constantin și Elena!

Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulți ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

Citește și
Profesorul Constantin Bălăceanu Stolnici
Interviu cu profesorul Constantin Bălăceanu Stolnici, la aproape 100 de ani. „Este important să faci de toate, dar moderat”
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani, Constantin!

E ziua ta, dragă Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La Mulţi Ani, Elena!

La mulți ani, dragă tată! Îți doresc o zi plină de bucurie și iubire, înconjurat de cei dragi. Să fii sănătos și fericit în fiecare zi a vieții tale. Sfinții Constantin și Elena să-ți vegheze pașii mereu!

Mama mea iubită, cu ocazia numelui tău, îți trimit cele mai calde urări. Să ai o zi minunată, plină de râsete, îmbrățișări și momente de fericire. Sfinții Constantin și Elena să-ți aducă noroc și împliniri în tot ceea ce faci.

La mulți ani, dragă frate/sora! Îți doresc un drum plin de succes și satisfacții, împliniri personale și profesionale. Să fii mereu înconjurat de dragoste și susținere. Sfinții Constantin și Elena să-ți călăuzească pașii pe calea fericirii.

Dragă bunicule/bunica, cu ocazia numelui tău, îți trimitem cele mai calde gânduri și urări. Să ai parte de sănătate și bucurii în fiecare zi a vieții tale. Sfinții Constantin și Elena să-ți ofere putere și înțelepciune în toate acțiunile tale.

La mulți ani, dragă nepotă/nepotule! Îți dorim un viitor strălucit, plin de reușite și împliniri. Să ai parte de dragoste și susținere din partea celor dragi. Sfinții Constantin și Elena să-ți îndrume pașii pe calea fericirii și succesului.

Mesaje pentru iubit/iubită de Sf. Constantin și Elena:

Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Îți doresc ca ziua numelui să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

Florile din luna mai să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!

La mulți ani de Sfinții Constantin și Elena! Să aveți o zi plină de bucurie și binecuvântări!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericită, iubită, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

Dragul meu/iubita mea, în ziua numelui tău, vreau să-ți transmit toată dragostea și recunoștința mea. Ești lumina vieții mele și mă bucur că faci parte din ea. La mulți ani, cu dragoste și căldură!

Sufletul meu se umple de bucurie în ziua numelui tău. Ești persoana specială care îmi completează viața și îmi aduce fericire în fiecare zi. La mulți ani, iubirea mea!

Dragul meu/iubita mea, cu ocazia zilei de nume, îți trimit cele mai dulci și sincere urări. Să ai parte de iubire, fericire și realizări în tot ceea ce îți dorești. Sfânta Elena și Sfântul Constantin să vegheze asupra noastră și să ne aducă împlinire în relația noastră.

Sper că ziua numelui tău să fie plină de zâmbete, râsete și momente speciale alături de cei dragi. Ești o sursă de inspirație și putere pentru mine, iar dragostea noastră să se adâncească în fiecare zi. Sfinții Constantin și Elena să vegheze asupra relației noastre și să ne călăuzească în dragoste și armonie.

La mulți ani, iubirea mea! Îți mulțumesc pentru toată iubirea și susținerea pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești o persoană deosebită și mă simt norocos/ norocoasă să te am lângă mine. Sfânta Elena și Sfântul Constantin să ne ocrotească și să ne aducă bucurie și împlinire în cuplul nostru.

Draga mea, în ziua numelui tău, îți trimit cele mai calde urări. Ești cea/cel mai prețioasă/prețios partener/parteneră de viață și te iubesc din toată inima mea. Sper ca fiecare moment petrecut alături de tine să fie plin de fericire și iubire. La mulți ani!

La mulți ani, iubirea mea! Sărbătorim astăzi numele tău și faptul că ești o persoană minunată în viața mea. Fie ca această zi să fie doar începutul unei noi etape pline de realizări și împliniri în relația noastră. Sfinții Constantin și Elena să ne ocrotească și să ne aducă armonie și fericire pe drumul nostru.

Dragul meu, în ziua numelui tău, îți doresc să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în viață. Ești raza mea de soare și îți mulțumesc pentru că faci viața mea mai frumoasă. La mulți ani, alături de Sfinții Constantin și Elena, să ne îndrume pașii spre iubirea noastră veșnică.

Mesaje pentru prieteni și cunoștințe de Sfinții Constantin și Elena

În ziua Sfinților Constantin și Elena, îți doresc o sărbătoare plină de bucurie și armonie. Ești o prezență minunată în viața mea și sunt recunoscător pentru prietenia noastră. Sărbătorim astăzi valorile de credință și devotament ale acestor sfinți și îți doresc să ai parte de binecuvântări în viața ta. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu! Îți doresc sărbători frumoase alături de cei dragi și să ai parte de succes și împliniri în tot ceea ce întreprinzi. Sfinții Constantin și Elena să-ți lumineze calea și să îți aducă prosperitate în viață.

În ziua numelui tău, vreau să îți transmit cele mai calde urări. Sărbătorim azi Sfinții Constantin și Elena, care ne inspiră cu curajul și puterea lor. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și te apreciez pentru toate momentele minunate pe care le-am petrecut împreună. La mulți ani și să ai parte de multă fericire și împliniri în fiecare zi!

Îți doresc o zi minunată în care sărbătorim numele tău și valorile pe care le reprezintă Sfinții Constantin și Elena. Ești o persoană de încredere și un prieten adevărat, iar relația noastră este un dar prețios. Să ai parte de toate binecuvântările și să îți îndeplinești toate visurile!

În ziua Sfinților Constantin și Elena, îți trimit cele mai sincere urări. Ești o persoană minunată și mă bucur că faci parte din viața mea. Sper ca această sărbătoare să fie prilejul unei noi etape de creștere și împlinire pentru tine. Să ai parte de fericire, iubire și prietenie în fiecare zi. La mulți ani!

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena 

Aproximativ 1,8 milioane de români îşi serbează onomastica pe 21 mai, de sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena.

De Sfinții Constantin și Elenă se serbează cei ce poartă numele de: Constantin, Costel, Costică, Costin, Costinel, Costache, Costi, Costea, Costeluș, Constantin, Constanțiu, și Costelică.

Din partea femeilor, se serbează cele ce poartă numele de: Elena, Ileana Lenuţa, Constanţa, Constantina, Ilinca, Costina, Tanţa, Nuţa, Leana, Costinela, Nuţi, Ilenuţa, Tănţica , Ela, Ilina, Lena, Nuţica, Leanca 383, Eli - 203, 182, Tanţi , Leni Ilenu şi Ilenuş.

Cu ocazia sărbătorii Sfințiilor Constantin și Elena, oamenii își sună membrii familiei sau apropiații și le transmit urări de bine. 

Articol recomandat de sport.ro
"A slăbit vreo 2-3 kilograme!" Motivul pentru care Gigi Becali "nu mai doarme noaptea"
"A slăbit vreo 2-3 kilograme!" Motivul pentru care Gigi Becali "nu mai doarme noaptea"
Citește și...
Sfinții Constantin și Elena 2023. Tradiții și mesaje de Constantin și Elena
Sfinții Constantin și Elena 2023. Tradiții și mesaje de Constantin și Elena

Sfinții Constantin și Elena sunt sărbătoriți în fiecare an pe 21 mai. Peste 1,8 milioane de români cu nume Constantin, Elena, Ileana sau alte variante își sărătoresc onomastica în această zi.

Interviu cu profesorul Constantin Bălăceanu Stolnici, la aproape 100 de ani. „Este important să faci de toate, dar moderat”
Interviu cu profesorul Constantin Bălăceanu Stolnici, la aproape 100 de ani. „Este important să faci de toate, dar moderat”

Profesorul Constantin Bălăceanu Stolnici, care va împlini luna viitoare vârsta de 100 de ani, a povestit, pentru Știrile PRO TV, care este secretul unei vieți de lungă durată și cum a reușit să țină pasul cu tehnologia.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autobuz, în București. Șoferul STB a plecat de la locul accidentului
Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autobuz, în București. Șoferul STB a plecat de la locul accidentului

Un şofer de autobuz a lovit mortal un bărbat pe bulevardul Nicolae Grigorescu, duminică dimineaţa, în jurul orei 06.00, în apropierea staţiei „STB Constantin Brâncuşi”.

Ministrul Turismului: La Costineşti, situaţia este îngrijorătoare, mai ales în ceea ce priveşte siguranţa turiştilor
Ministrul Turismului: La Costineşti, situaţia este îngrijorătoare, mai ales în ceea ce priveşte siguranţa turiştilor

Situaţia este îngrijorătoare la Costineşti, mai ales în ceea ce priveşte siguranţa turiştilor, a susţinut ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin Cadariu, după o vizită efectuată la finele lunii martie în stațiune.

UPDATE. Fum la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, conform unui apel la 112. „Situația de urgență nu s-a confirmat”
UPDATE. Fum la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, conform unui apel la 112. „Situația de urgență nu s-a confirmat”

Pompierii din Bucureşti fac verificări, miercuri, la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, după ce s-a sesizat, printr-un apel la 112, că în zonă este fum.  

Recomandări
Statele Unite trimit Ucrainei temutele rachete Patriot, dar NU și sistemele de lansare. O singură baterie costă 1 miliard $
Statele Unite trimit Ucrainei temutele rachete Patriot, dar NU și sistemele de lansare. O singură baterie costă 1 miliard $

Pentagonul a anunțat că va "grăbi" rachetele de apărare antiaeriană Patriot și muniția de artilerie către Ucraina, ca parte a noului său pachet de ajutor militar. 

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”
Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”.