Fosta soție a regelui Malaysiei vrea scuze și test ADN. De ce a fost dezmoștenit fiul ei

Ultima actualizare: 25-07-2019 13:26
Rihanna Oksana Voevodina

Telenovela dintre fosta Miss Moscova și fostul rege din Malaysia continuă. Rihana Oksana Veovodina i-a cerut ”fostului soț” să facă un test de paternitate pentru a se convinge că este tatăl copilului ei.

Muhammad, fostul rege al Malaysiei, s-a însurat anul trecut cu frumoasa Rihana Oksana pentru care a abdicat de la tron, din cauza presiunilor în legătură cu relația lor.

Ea a renunțat la creștinism pentru islam și a luat numele de Rihana. Însă la câteva săptămâni după ce rusoaica a năcut un băiat, Muhammad a dezvăluit că a divorțat de ea, alimentând zvonurile că bărbatul nu crede că este tatăl copilului, relatează Daily Mail.

În plus, sultanul l-a dezmoștenit pe bebelușul de 2 luni, pe nume Leon. Avocatul său a relatat pentru un ziar din Malaysia că ”nu există nicio dovadă obiectivă că sultanul este tatăl biologic al copilului.”

Acum, frumoasa rusoaică îi cere să facă un test de paternitate. Prietenii ei susțin din Rusia că cei noi nu sunt divorțați și că Leon seamănă perfect cu sultanul.

Pe de altă parte un avocat al Oksanei Rihana a spus în presa rusă că Leon a fost născut în Rusia și deține doar cetățenie rusă. Evgeny Tarlo a mai spus în Komsomolskaya Pravda că cei doi nu sunt de fapt divorțați și că zonurile referitoare la paternitarea copilului sunt minciuni.

Rihana Oksana care locuiește acum lângă Moscova cere scuze publice din partea fostului rege pentru că a pus la îndoială paternitatea copilului ei. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO