Gestul oribil făcut de o mireasă pentru a avea nunta de vis. Riscă închisoarea


Ultimul update: Joi 25 Iulie 2019 14:46
Data publicarii: Joi 25 Iulie 2019 09:35
Categorie: Stiri Diverse
Gestul oribil făcut de o mireasă ca să primească bani pentru o nuntă de vis

O tânără din Marea Britanie care plănuia să se căsătorească a pretins că este bolnavă de cancer pentru a păcăli o organizație de caritate să-i dea 15.000 de lire sterline.

Callous Carla Louise Evans, 29 de ani, a susținut că nu mai are mult de trăit după ce a fost diagnosticată cu cancer la vezică și insuficiență hepatică.

Imagini cu tânăra britanică în galeria foto

Tânăra a falsificat o semnătură a unui medic urolog, pe un document pe care l-a prezentat organizației caritabile "Wish For A Wedding/Îmi doresc o nuntă", care se ocupă cu organizarea de nunți pentru cei ce se află în fază terminală.

Emoționați de povestea tinerei, responsabilii organizației au acceptat să-i dea acesteia 15.000 de lire sterline pentru o nuntă de vis, femeia contribuind doar cu 500 de lire sterline, scrie The Sun.

În final, femeia a fost descoperită după ce organizatorii nunții au verificat informațiile furnizate de aceasta la spitalul la care susținea că primește tratament.

După ce a admis acuzația de fraudă în fața unui judecător, femeia riscă până la trei ani de închisoare.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO