Festivalul „Jazz in the Park” a revenit în Cluj-Napoca. Peste 30 de trupe vor urca pe scenă
Festivalul „Jazz în the Park” a revenit și anul acesta în Cluj-Napoca. Peste 30 de trupe și artiști români și străini vor urca până duminică pe cele 3 scene din cadrul festivalului.
Printre vedetele așteptate se numără și Dominic Miller, chitaristul lui Stâng, care îşi lansează la Cluj primul album solo.
Jazz în the park este festivalul oamenilor care se relaxează pe muzică. Ediţia de anul acesta aduce la Cluj tocmai din Africa una dintre cele mai bune voci din lumea jazzului internaţional şi pe Dominic Miller, chitaristul lui Stâng de 30 de ani.
Alegeri 2024
21:23
Ciolacu reafirmă că, dacă este ales preşedinte, l-ar desemna premier pe Bolojan şi că îşi doreşte o coaliţie cu PNL
20:58
Marcel Ciolacu este favorit clar pentru câștigarea alegerilor pe platforma pe care s-a pariat masiv în favoarea lui Trump
17:04
Cum văd străinii alegerile prezidențiale din România. ”De 20 de ani trebuie să alegem răul cel mai mic”
16:02
George Simion, președintele AUR, a votat la Roma: „Vin aici să votez din respect pentru toţi românii”
Alin Vaida, director festival: ,,Avem Dominic Miller, chitaristul lui Stâng, care îşi prezintă noul lui album. Avem Fatoumata Diawara, poate cel mai improtant artist african al momentului şi închidem festivalul cu Jose James, o premieră naţională''.
Dominic urc[ pe scenă în această seară.
Dominic Miller: "E minunat să revin aici, e diferit decât ştiam, e mai bine. Ar trebui să uităm tot ce a fost înainte şi să mergem înainte cu o energie nouă".
Joi seară pe scena amplasată în Parcul Iulius a urcat Fanfara Ciorcâlia care a reuşit să ridice publicul la dans, un lucru mai puţin obişnuit la un festival de jazz.
Bărbat: ,,De abia am aşteptat să apară un fenomen de genul ăsta să ne putem şi noi relaxa să mai ieşim în lume, nemaipomenit".
Femeie: ,,Îi foarte bine venit. Asta e singurul festival la care merg''.
Jazz în the Park, cel mai mare festival de acest gen din România, va ţine până duminică. Concerte au loc şi în parcul etnografic Romulus Vuia şi în campusul Universităţii de Ştiinţe Agronomice.