Cum a reușit un bărbat să-și ceară iubita în căsătorie de mai multe ori, fără ca ea să afle

03-09-2019 14:40


casatorie

Un bărbat din Marea Britanie a cerut-o în căsătorie pe soția lui timp de o lună, fără ca ea să își dea seama.

Edi Okoro, în vârstă de 30 de ani, nu a planificat cererea în căsătorie perfectă, dar s-a decis să se amuze înainte de a face marele pas, informează The Sun.

„Cei care ați trecut prin asta sau cei care urmează s-o faceți, vreți să cereți în căsătorie într-un mod original. Unii planifică o cină romantică sau aranjeză un semn cu „Căsătorește-te cu mine”, însă eu improvizez și sunt spontan. Asta a fost o provocare și pentru că iubita mea știa că aveam de gând să fac asta și dacă aș fi organizat o vacanță sau o cină, și-ar fi dat seama de ce vreau să fac. Din cauza asta, am luat inelul cu mine peste tot, sperând că voi găsi un moment care să se potrivească cu spontaneitatea mea”, a povestit Okoro.

După puțin timp în care a început să ia inelul în fiecare loc, Edi s-a decis să facă un album foto cu momentele în care ar fi putut s-o ceară de soție pe iubita lui.

„Ideea asta a luat amploare, în timp ce încercam să-i fac poze cu inelul, fără ca ea să știe. Am vrut să fac cât mai mult fotografii, în diverse locuri, până urma să găsesc momentul perfect, sau până urma să fiu prins”, a mai spus bărbatul.

După câteva zile, Edi a cerut-o pe iubita lui de soție și a imortalizat momentul printr-o poză cu cei doi, femeia purtând de data aceasta inelul pe deget. De asemenea, Okoro a mai adăugat că tânăra a aflat de poze, după câteva săptămâni.

Postările distribuite pe site-urile de socializare au strâns aproape 70.000 de like-uri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO