Cele cinci fructe pe care o nutriționistă japoneză le mănâncă în fiecare zi pentru un sistem imunitar puternic
O nutriționistă japoneză ne prezintă cele mai bune cinci fructe pentru întărirea sistemului imunitar și menținerea unei vieți lungi și sănătoase.
Iată care sunt fructele pe care Michiko Tomioka, care a copilărit în Nara, Japonia, printre livezi și grădini, susține că le are tot timpul în bucătărie.
Autoarea ne împărtășește, în cadrul unui articol publicat de CNBC, și beneficiile lor nutriționale, precum și câteva moduri simple de a le include în alimentația zilnică.
1. Mere
Merele sunt bogate în vitamina C, fibre, potasiu și polifenoli. Conțin atât prebiotice, cât și probiotice, susținând sănătatea intestinului (care este strâns legată de funcția creierului și a sistemului imunitar). Au, în plus, proprietăți anticancerigene și este recomandat să încerci tipuri diferite pentru a obține o varietate mai mare de nutrienți și arome.
Articolul complet poate fi citit pe Spot Media.