Carnea „crescută” în laborator, produsă de o companie americană. Cotlet de porc și rasol de vită, la recipient

×
Codul embed a fost copiat

În viitorul nu chiar îndepărtat, oamenii vor putea să cumpere cotlet de porc și rasol de vită din... laborator, nu de la măcelărie.

Cel puțin asta și-a propus o companie americană care, în locul unei ferme, folosește un laborator pentru a produce carnea pentru friptură.

Cercetătorii prelevează celule de la animale, pe care le ajută să se dezvolte și să crească în recipiente speciale, unde primesc nutrienți și proteine.

Potrivit reprezentanților companiei, produsul final arată la fel ca bucățile de carne din magazine.

Alți oameni de știință sunt însă sceptici și consideră că această metodă... SF nu va putea fi dezvoltată la scară largă.

Citește și
Brian Johnson
De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”
Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
Citește și...
Micile afaceri de succes dezvoltate de români. Cum a ajuns un cuplu să vândă carne de struț peste hotare
Micile afaceri de succes dezvoltate de români. Cum a ajuns un cuplu să vândă carne de struț peste hotare

„Sate de bine”, partea a II-a. Educația în natură! E principiul după care funcționează în Occident și mai ales în țările nordice învățământul.

De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”
De 20 de ani consumă cantități uriașe de carne crudă și trăiește precum oamenii peșterilor. Cum arată „Regele Ficatului”

Un bărbat supranumit „Regele Ficatului” trăiește de 20 de ani precum oamenii din urmă cu cu câteva secole și susține că se simte mai bine ca niciodată. Are un regim alimentar strict și consumă cantități impresionante de carne crudă în fiecare zi.

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie
Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Recomandări
Ninge viscolit în munți: DRDP Craiova intervine cu utilaje, Oltenia sub cod galben de ninsori și vânt | Video
Ninge viscolit în munți: DRDP Craiova intervine cu utilaje, Oltenia sub cod galben de ninsori și vânt | Video

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova trasmite joi dimineaţă că în zonele montane ninge viscolit, fapt ce îngreunează acţiunile de deszăpezire.

Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun: „Să aveţi un an extraordinar. Sărbători frumoase alături de cei dragi”
Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun: „Să aveţi un an extraordinar. Sărbători frumoase alături de cei dragi”

Nadia Comăneci, cel mai titrat sportiv român la Jocurile Olimpice, a postat în social media un mesaj de Sărbători, în care menţionează faptul că urmează un an olimpic.  

Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”
Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”

Numărul cazurilor de gripă în București s-a mărit în această perioadă, ajungând la aproximativ 80 de persoane care se prezintă într-o zi la camera de gardă, afirmă Dr. Adrian Marinescu, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală.