"Let’s Do It, Romania!" - sustinut prin virale
Cu mai putin de 50 de zile pana la Ziua de Curatenie Nationala, "Let’s Do It, Romania!” incearca sa isi faca simtita prezenta prin toate mediile si doreste sa ii faca pe romani sa inteleaga importanta participarii la actiunea de pe 25 septembrie.
Semnele ca romanii sustin "Let’s Do It, Romania!” sunt tot mai multe. Va propunem doua filmulete realizate de oameni care si-au pus in valoare abilitatile si si-au dedicat parte din timpul lor pentru a ajuta la promovarea proiectului. Andreea Mironiuc a realizat un filmulet care prezinta Romania acaparata de gunoaie, dar si solutia. Rezultatul poate fi vazut aici.
Vali Chincisan a pornit de la niste cifre sumbre: romanii arunca la gunoi aproximativ 2.6 miliarde de PET-uri de 2 litri intr-un an, adica 133.000 de tone. El subliniaza omniprezenta PET-ului peste tot in natura. Un filmulet care nu poate sa lase pe nimeni indiferent. Aici.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
De asemenea, un video care se bucura de un mare succes este cel in care voluntarii „Let’s Do It, Romania!” vor sa ii strice planurile lui Hitler, filmulet care a facut inconjurul internetului, considerat amuzant si mobilizator. Creatorul textului este Dragos Fratila, copywritter.
“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania, care isi propune curatarea mormanelor de gunoi generate de oameni in arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi. Ziua de Curatenie Nationala este 25 septembrie 2010, data la care toti romanii sunt asteptati sa se implice. Putem stabili un record: in acest moment, Romania este tara cea mai mare care realizeaza acest proiect. Proiectul a fost implementat cu succes in Estonia (2008), Letonia si Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) si Slovenia (aprilie 2010).
CLICK aici ca sa vezi cum te poti implica in “Let`s Do It, Romania!”?