Let's do it, Romania: Voteaza zona pe care vrei sa o vezi fara gunoi pe 12 mai, ziua curateniei

Dată publicare: 27-04-2012 18:06
Dată actualizare: 25-10-2012 04:13


Let's do it, Romania

In perioada 27aprilie- 4 mai, poti vota zona pe care vrei sa o vezi curata pe 12 mai, Ziua de Curatenie Nationala.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.letsdoitromania.ro si sa votezi.

Cele mai votate zone din fiecare judet vor fi cele alese pentru actiunea de curatenie nationala. Poate fi zona unde iti placea sa mergi la iarba verde pe vremuri sau una care ti se pare ca ar fi perfecta, daca n-ar fi acoperita de gunoaie. Tot ce conteaza este sa iti doresti sa o vezi curata.

Ce trebuie sa faci pentru a vota zona ta preferata?

1. Ai nevoie de un cont in aplicatia online Let's Do It, Romania

2. Mergi in sectiunea "Voteaza zona si alege judetul tau". Poti vedea zonele pe harta, inainte de a-ti alege ce vei vota. Dupa ce te-ai hotarat, alege vizualizarea zonelor sub forma de tabel si Voteaza zona

3. Poti vota o singura data in 24 de ore o zona geografica. Asa ca te asteptam in fiecare zi sa-ti sustii zona draga de care te leaga amintiri frumoase.

Rezultatele votului sunt afisate online, iar numarul de zone alese pentru a fi curatate in fiecare judet va depinde de resursele locale existente pentru Ziua de Curatenie Nationala. De asemenea, orice voluntar poate introduce in orice moment mormane de deseuri identificate, accesand sectiunea "Adauga un morman". 

"Let's Do It, Romania" este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi pentru o Romanie curata – 12 mai.

"Let’s Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010 si 2011, in cele 2 editii organizate pana in prezent, peste 500 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala.

In 2012, Ziua de Curatenie Nationala este 12 mai, zi in care Romania va face curatenie alaturi de Bulgaria, Republica Moldova si Turcia, ca parte din initiativa globala "Let's Do It World". Peste 85 de tari din intreaga lume vor organiza o zi de curatenie generala, in perioada 24 martie-25 septembrie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO