Jos palaria pentru Adrian Nanulescu, cel care a dat masina pe bicicleta!

Ultima actualizare: 06-11-2012 16:50

"Sa ne respectam mai mult! Sa devina si Bucurestiul un loc civilizat". Acesta este crezul lui Adrian Nanulescu, un barbat din Bucuresti, care pedaleaza impotriva mitocaniei intr-un oras sufocant, cu un trafic infernal.

Adevaratele caractere se fac in urcare, ca de coborat stie toata lumea.
Adrian Nanulescu, director multinationala
European convins, el a renuntat la masina in favoarea bicicletei. Se pricepe la afaceri, a calatorit in toata lumea si crede ca un automobil nu reprezinta totul.

Dimineata, Adrian Nanulescu se pregateste sa plece la lucru. Are 45 de ani si este director la o companie multinationala, unde conduce peste 300 de oameni.

Eleganta, pantofi scumpi, un om de succes, cu o familie reusita. Un singur cusur are Adrian: isi schimba costumele foarte des. Nu pentru ca ar fi fitos, ci pentru ca hainele lui se rup foarte usor.

In numele valorilor in care crede, Adrian merge cu bicicleta la serviciu de cinci ani. Desi are in garaj o namila de masina.

A renuntat la confortul pe care il presupune masina lui de lux. O foloseste doar la cumparaturi si la sfarsit de saptamana, cand participa la concursuri de off-road.

Cate biciclete are nu mai stie. Unele sunt pentru oras, altele pentru munte sau curse. Una dintre ele costa 8000 de euro, cat o masina.

Bicicleta cu care merge la serviciu este gandita si adaptata pentru costumele sale elegante, cu aparatoare lungi, ca sa nu-si stropeasca hainele.

Paradoxal, Adrian iubeste masinile: este de profesie inginer auto.

Pana la birou, Adrian face 25 de minute, fie iarna, fie vara. Cu masina facea 45 de minute si chiar si doua ore, in perioada de varf. A calculat ca de fapt castiga aproape doua ore in fiecare zi.

Adrian a aflat ca danezii au conceput un costum special pentru biciclisti si in curand o sa-si comande si el unul ca sa nu-si mai strice hainele si sa nu mai faca "genunchi".

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO