Secretele din bucataria KFC. Cum este gatit puiul pe care milioane de oameni il mananca
KFC Australia a deschis pentru prima data usile bucatariei lantului international de restaurante, iar cei care au vizitat-o au putut afla secretele celebrelor produse de pui de la KFC.
Circa 160 de restaurante KFC din Australia si-au deschis portile si i-au lasat pe consumatori sa se plimbe prin bucatariile lor, potrivit Daily Mail.
In ciuda acestui lucru, reprezentantii KFC nu au dorit nici de aceasta data sa dezvaluie secretul celor 11 mirodenii si ierburi pe care le foloseste. Prin acest eveniment, cel putin un mit a fost spulberat.
Cei care au vizitat bucataria au aflat ca puiul nu ajunge aici congelat, ci este depozitat intr-un depozit in care este tinut proaspat. Fiecare bucata de pui este gatita timp de exact 12 minute si 40 de secunde si, daca nu este consumat in urmatoarele 90 de minute, este aruncat.
Oficialii KFC Australia spun ca au profitat de aceasta ocazie pentru a dat dovada de transparenta. Insa, in ceea ce priveste condimentele si ierburile, doar doi oameni cunosc secretul acestora si doar doi vor ramane in continuare.