Au o reputatie infricosatoare, dar sunt filantropi. Obiceiurile bizare ale canibalilor Aghori
Un fotograf irlandez si-a petrecut zile in sir alaturi de membrii unei secte extremiste, spunand ca este "foarte atras de stilul de viata al acestor oameni". Afirmatia lui da fiori, pentru ca indivizii in cauza sunt... canibali.
Canibalii Aghori, care locuiesc pe malul fluviului Gange, in nordul Indiei, au niste obiceiuri bizare: folosesc lesuri umane drept paturi, beau din cranii si isi ung corpurile cu cenusa provenita din incinerarea mortilor. Cu toate acestea, un numat tot mai mari de oameni vor sa se alature cultului, potrivit The Mirror.
Localnicii se tem de ei, desi nu au fost atacati niciodata, pentru simplul motiv ca Aghori se hranesc doar cu carnea oamenilor deja morti.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
VEZI AICI mai multe imagini cu canibalii Aghori
Fotograful irlandez Darragh Mason, 37 de ani, a petrecut cateva zile cu grupul care tot creste, desi membrii practica celibatul. Darragh Manson a spus: "Scot cadavre din Gange si le mananca. Craniile si alte oase umane sunt recuperate dupa incinerare si utilizate in scopuri rituale. Ei cred ca puterea vine de la morti. La un moment dat au vrut sa ma convinga sa beau apa din Gange pusa intr-un craniu uman, dar la numai doi metri de noi pluteau cadavre. N-am putut. Se stie ca apa fluviului este, oricum, plina de boli".
Cu toate acestea, fotograful s-a aratat extrem de atras de stilul de viata al acestei secte. "Am intalnit acolo un barbat din America ce traieste cu grupul de ceva vreme. Oamenii sunt atrasi de acest stil de viata. Aghori nu vor sa atraga atentia asupra lor si de aceea se imbraca foarte prost si nu-si ingrijesc parul".
In ciuda reputatiei infricosatoare pe care o au, Aghori au spirit filantropic; au infiintat o tabara pentru bolnavi de lepra unde au tratat peste 200.000 de persoane.
Sursa foto: Wikipedia