Modifica setarile cookie
Toate categoriile

OZN descoperit într-un orășel din nordul Europei. Obiectul zburător neidentificat a fost observat prima oară în 1947

Your browser doesn't support HTML5 video.

În căutarea unui OZN au pornit autoritățile locale dintr-un orășel din Norvegia, ajutate de o companie de cercetări subacvatice.  

Scafandrii au localizat un corp neidentificat într-un lac, la o adâncime de 20 de metri. În 1947, mai mulți oameni ar fi văzut un obiect zburător căzând acolo.

Suprafața cercetată a fost extinsă după ce sonarele au detectat în adâncuri un element de 14 metri lungime și cu o lățime de trei metri. Ar proveni de la un obiect zburător neidentificat, observat în 1947.

Rune Rostad, explorator: „Arăta ca o rachetă și a făcut mare vâlvă. Primarul Bernhard Solli a fost martor. S-a întors la 180 de grade și a aterizat în lacul din spatele nostru".

Zona a mai fost explorată, dar fără succes. Acum specialiștii folosesc echipamente mult mai avansate.

Citește și
Misterioasa lumină verde care a străbătut cerul Japoniei, în apropiere de Muntele Fuji. Abia acum NASA a dezvăluit secretul
Misterioasa lumină verde care a străbătut cerul Japoniei, în apropiere de Muntele Fuji. Abia acum NASA a dezvăluit secretul

Arnulf Loken, centrul norvegian pentru OZN-uri: „Aceasta este una dintre cele mai mari operațiuni de căutare de OZN-uri din istoria Norvegiei".

Snorre Hovdal, Junior Producer „UpNorth Film”: „Cred că oamenii de aici sunt mai interesați de misterul acestei povești decât vor să recunoască, mai ales în rândul colegilor. Poate că fenomenul OZN este echivalentul unei reviste de cancan, nimeni nu vrea să recunoască faptul că o citește, dar toți o citesc în baie".

Rune Rostad, explorator: „Acum căutăm cu un băț special și încercăm să localizăm obiectele".

Există diverse teorii cu privire la originea obiectului din adâncuri. Ar putea fi o rachetă germană sau rusească, o barcă ori ceva dintr-o altă galaxie.

Leslie Tangen, reporter TV 2 Norvegia: „Sunt persoane care cred că este vorba de un OZN”.

Rune Rostad, explorator: „Ei bine, este un OZN, pentru că este un obiect zburător neidentificat, dar noi nu suntem aici pentru a crede, ci pentru a dezvălui”. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult