Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situaţie în proba în care a concurat Robert Glinţă. Justin Ress, medaliat cu aur după ce fusese descalificat

Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

Compatriotul său Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

Românul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100), potrivti Agerpres.

La sfârşitul sesiunii de sâmbătă, o nouă ceremonie de premiere a fost organizată, cu Justin Ress pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Clasamentul final al probei de 50 m spate: 1. Justin Ress (SUA) 24.12 2. Hunter Armstrong (SUA) 24.14 3. Ksawery Masiuk (Polonia) 24.49 4. Thomas Ceccon (Italia) 24.51 5. Robert Glință (România) 24.57 5. Apostolos Christou (Grecia) 24.57 7. Ole Braunschweig (Germania) 24.66 8. Isaac Cooper (Australia) 24.76

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult