Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Corvinul Hunedoara, în turul al doilea preliminar al Europa League, după 0-2 cu Paksi FC

Corvinul Hunedoara s-a calificat joi în turul al doilea preliminar al Europa League, deși a fost învinsă cu 2-0 de Paksi FC. Hunedorenii din Liga a II-a s-au aflat la adăpostul senzaționalului 4-0 obținut în prima manșă, chiar pe terenul maghiarilor.  

Corvinul Hunedoara a reușit o fabuloasă calificare în turul doi preliminar al Europa League, după un scor general de 4-2 împotriva maghiarilor de la Paksi FC, vicecampioni și deținători ai Cupei Ungariei.

Românii aflați în Liga a II-a au fost învinși joi seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu, cu 2-0 de Paksi FC, prin golurile marcate de Konyves (minutul 79) și Bode (min. 90).

Corvinul Hunedoara va juca în turul 2 împotriva croaților de la Rijeka

Corvinul s-a aflat însă la adăpostul acelui senzațional 4-0 obținut în prima mană, chiar pe terenul celor de la Paksi FC și s-au calificat astfel în turul doi preliminar al Europa League.

Echipa antrenată de Florin Maxim va juca aici contra croaților de la Rijeka. Prima manșă se va disputa pe 25 iulie pe terenul celor de la Corvinul, urmând ca manșa secundă să se desfășoare pe 1 august, în Croația.

Citește și
Corvinul Hunedoara
Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României. Prima echipă de ligă secundă care ia trofeul după aproape 50 de ani

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult