Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Barcelona - Real Madrid, cel mai așteptat meci al anului. Situația celor două echipe

Barcelona și Real Madrid se vor întâlni miercuri, de la ora 21:00, în El Clásico. Meciul este un unul dintre cele mai așteptate derby-uri ale planetei.

 

Barcelona - Real Madrid, de la 21:00

 

Barcelona şi Real Madrid sunt la egalitate de puncte în La Liga, după 16 meciuri jucate, înainte de cel mai aşteptat duel, El Clasico.

De asemenea, cei mai importanţi oameni ai fiecărei echipe, Lionel Messi şi Karim Benzema se afla la egalitate de goluri, ambii au 12 goluri înscrise.

Barcelona nu se va putea baza pe Ousmane Dembele şi Arthur, ambii jucători sunt accidentaţi, în timp ce la Real Madrid se notează mai multe absente considerabile: Asensio, Hazard, James Rodriguez, Lucas Vasquez şi Marcelo.

Declarații înainte de Barca - Real

 

Citește și
Caroline Wozniacki si Serena Williams
Caroline Wozniacki se va retrage după un meci cu Serena Williams

Lionel Messi: „Când jucam pe Bernabeu se generează mai multe spaţii. Ei vin în întâmpinarea noastră mai mult deoarece au această obligaţie, că echipa gazdă şi lumea îi împinge spre asta. Pe Câmp Nou practică alt tip de joc, aşteaptă puţin mai în spate, stau mai apropiaţi şi ies pe contre pentru că au jucători foarte rapizii în faţă. Pe Bernabeu jucăm la egalitate 90 de minute".

Zinedine Zidane: „Jucăm bine în ultimul timp, avem rezultate, la toate nivelurile, atât mental cât şi fotbalistic. Împreună, cu energie, cu dorinţa, nu doar în zilele de meci. Ne antrenăm bine, ne pregătim să performam pe teren, apoi este meciul. Orice se poate întâmpla în timpul unui meci".

Frenkie de Jong, despre primul său El Clasico: „Sunt extrem de încântat, desigur. Va fi primul meu Clasico, sper să joc, sunt nerăbdător. Cred că va fi foarte special. M-am uitat doar la televizor la el, până acum, dar poţi simţi totul, atmosferă, cu totul, că este o zi specială, este un meci special. Cred că atmosferă va fi superbă".

Antione Greizmann: „Sunt foarte fericit si nerabdator. Pentru mine va fi o zi incredibila si importanta, sper sa facem un meci mare. Este primul meu meci, dar ca intotdeauna, incerc sa fiu linistit, sa ma pregatesc bine. Toata lumea asteapta acest meci, toti vorbesc despre el cu 4-5 zile inainte".

Echipe probabile

 

Barcelona: ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, de Jong - Messi, Suarez, Griezmann

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Carvajal, Varane, Ramos, Nacho - Modric, Valverde, Kroos - Rodrygo, Benzema, Isco

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult