Barcelona - Real Madrid, cel mai așteptat meci al anului. Situația celor două echipe

Barca - Real
Getty

Barcelona și Real Madrid se vor întâlni miercuri, de la ora 21:00, în El Clásico. Meciul este un unul dintre cele mai așteptate derby-uri ale planetei.

 

Barcelona - Real Madrid, de la 21:00

 

Barcelona şi Real Madrid sunt la egalitate de puncte în La Liga, după 16 meciuri jucate, înainte de cel mai aşteptat duel, El Clasico.

De asemenea, cei mai importanţi oameni ai fiecărei echipe, Lionel Messi şi Karim Benzema se afla la egalitate de goluri, ambii au 12 goluri înscrise.

Citește și
Caroline Wozniacki si Serena Williams
Caroline Wozniacki se va retrage după un meci cu Serena Williams
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Barcelona nu se va putea baza pe Ousmane Dembele şi Arthur, ambii jucători sunt accidentaţi, în timp ce la Real Madrid se notează mai multe absente considerabile: Asensio, Hazard, James Rodriguez, Lucas Vasquez şi Marcelo.

Declarații înainte de Barca - Real

 

Lionel Messi: „Când jucam pe Bernabeu se generează mai multe spaţii. Ei vin în întâmpinarea noastră mai mult deoarece au această obligaţie, că echipa gazdă şi lumea îi împinge spre asta. Pe Câmp Nou practică alt tip de joc, aşteaptă puţin mai în spate, stau mai apropiaţi şi ies pe contre pentru că au jucători foarte rapizii în faţă. Pe Bernabeu jucăm la egalitate 90 de minute".

Zinedine Zidane: „Jucăm bine în ultimul timp, avem rezultate, la toate nivelurile, atât mental cât şi fotbalistic. Împreună, cu energie, cu dorinţa, nu doar în zilele de meci. Ne antrenăm bine, ne pregătim să performam pe teren, apoi este meciul. Orice se poate întâmpla în timpul unui meci".

Frenkie de Jong, despre primul său El Clasico: „Sunt extrem de încântat, desigur. Va fi primul meu Clasico, sper să joc, sunt nerăbdător. Cred că va fi foarte special. M-am uitat doar la televizor la el, până acum, dar poţi simţi totul, atmosferă, cu totul, că este o zi specială, este un meci special. Cred că atmosferă va fi superbă".

Antione Greizmann: „Sunt foarte fericit si nerabdator. Pentru mine va fi o zi incredibila si importanta, sper sa facem un meci mare. Este primul meu meci, dar ca intotdeauna, incerc sa fiu linistit, sa ma pregatesc bine. Toata lumea asteapta acest meci, toti vorbesc despre el cu 4-5 zile inainte".

Echipe probabile

 

Barcelona: ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, de Jong - Messi, Suarez, Griezmann

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Carvajal, Varane, Ramos, Nacho - Modric, Valverde, Kroos - Rodrygo, Benzema, Isco

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Motivul pentru care un important meci de fotbal din Anglia nu se va mai difuza în China
Motivul pentru care un important meci de fotbal din Anglia nu se va mai difuza în China

Televiziunea publică chineză CCTV a scos din program meciul Arsenal – Manchester City, după ce mijlocaşul Mesut Ozil, component al echipei londoneze, şi-a arătat public susţinerea pentru minoritatea uigură din China.

Caroline Wozniacki se va retrage după un meci cu Serena Williams
Caroline Wozniacki se va retrage după un meci cu Serena Williams

Caroline Wozniacki va spune adio tenisului ca jucătoare după un meci demonstrativ cu prietena ei Serena Williams, care va avea loc la Royal Arena din Copenhaga, la 20 mai 2020, informează lequipe.fr, conform news.ro.

Anunțul surprinzător al lui Floyd Mayweather. Când s-ar putea întoarce în ring
Anunțul surprinzător al lui Floyd Mayweather. Când s-ar putea întoarce în ring

Americanul Floyd Mayweather, unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, şi-a anunţat, vineri, intenţia de a reveni în 2020, afirmând că vrea să organizeze "un eveniment spectaculos" cu UFC.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.