Modifica setarile cookie
Toate categoriile

De 8 martie, româncele din Păltiniș au schiat în costume de baie sau au dansat limbo

Your browser doesn't support HTML5 video.

De 8 martie, femeile au fost ca în fiecare zi: uluitoare! Printre cele 3.800.000.000 de doamne din toată lumea, aflate în centrul antentiei, s-au numărat și româncele.

Unele au urcat la volan și au concurat la raliu. Altele s-au întrecut pe schiuri, în costume de baie. Sau chiar au muncit... nu doar de nevoie, ci ca să arate că pot face împreună o lume mai bună.

Printre picături, sperăm că toate au primit flori și surprize de la cei care le apreciază.

​7 fete au îmblânzit iarna, de ziua lor, la Păltiniș! Au coborât pârtia doar în clăpari și în costume de baie, cocoțate pe schiuri sau cu placa. S-au dat cu săniuța și au dansat limbo, au căutat comori în zăpadă - totul în lupta pentru marele premiu: o vacanță într-o stațiune din Franța.

La Bistrița a fost raliul mărțișorului! Cea mai tânăra participantă are doar 16 ani.

Citește și
numere loto
Tragerile Speciale LOTO ale Primăverii - 8 martie. Care sunt numerele norocoase

Între timp, unele doamne au muncit. După ore întregi de lucru în echipa, 60 de avocate au ținut prezentări într-un concurs global de soluții pentru domeniul juridic.

Mădălina Hristescu, avocat: ”Este vorba de o competiție mondială care se întâmplă în peste 50 de orașe din toată lumea. Foarte mulți avocați, majoritatea dintre ei femei, IT-iști, oameni de afaceri, au ales să-și petreacă acest weekend într-un spațiu restrâns, să muncească și să inoveze pentru tot ce înseamnă accesul la justiție. ”

Popas obligatoriu, înainte de ajunge acasă... florăriile! Au reușit să le găsească până și cei care nu fac de obicei surprize.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult