De 8 martie, femeile au fost ca în fiecare zi: uluitoare! Printre cele 3.800.000.000 de doamne din toată lumea, aflate în centrul antentiei, s-au numărat și româncele.

Unele au urcat la volan și au concurat la raliu. Altele s-au întrecut pe schiuri, în costume de baie. Sau chiar au muncit... nu doar de nevoie, ci ca să arate că pot face împreună o lume mai bună.

Printre picături, sperăm că toate au primit flori și surprize de la cei care le apreciază.

​7 fete au îmblânzit iarna, de ziua lor, la Păltiniș! Au coborât pârtia doar în clăpari și în costume de baie, cocoțate pe schiuri sau cu placa. S-au dat cu săniuța și au dansat limbo, au căutat comori în zăpadă - totul în lupta pentru marele premiu: o vacanță într-o stațiune din Franța.

La Bistrița a fost raliul mărțișorului! Cea mai tânăra participantă are doar 16 ani.

Între timp, unele doamne au muncit. După ore întregi de lucru în echipa, 60 de avocate au ținut prezentări într-un concurs global de soluții pentru domeniul juridic.

Mădălina Hristescu, avocat: ”Este vorba de o competiție mondială care se întâmplă în peste 50 de orașe din toată lumea. Foarte mulți avocați, majoritatea dintre ei femei, IT-iști, oameni de afaceri, au ales să-și petreacă acest weekend într-un spațiu restrâns, să muncească și să inoveze pentru tot ce înseamnă accesul la justiție. ”

Popas obligatoriu, înainte de ajunge acasă... florăriile! Au reușit să le găsească până și cei care nu fac de obicei surprize.