Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Compania de stat care aduce muncitori străini pentru modernizarea termoficării din București. Cu cât îi plătește

O companie din cadrul Primăriei Capitalei aduce muncitori din străinătate pentru lucrările de modernizare a termoficării din București. Salariile brute oferite ajung la 6.571 lei/lună.

Compania Municipală Energetica Servicii, controlată de Consiliul General al Municipiului București (CGMB), vrea să aducă zeci de muncitori din afara Uniunii Europene pentru lucrări de modernizare la conductele sistemului centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă al Capitalei, scrie Profit.ro.

Energetica Servicii vrea să contracteze în acest scop o firmă de recrutare și plasare de personal, prin care să angajeze 40 de muncitori din țări non-UE ”în vederea îndeplinirii/executării în bune condiții și la timp a lucrărilor de modernizare a rețelei de termoficare a Municipiului București”.

Salariile ajung la 6.571 lei brut/lună

Muncitorii vor fi angajați cu contract de muncă pe 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Perioada de probă va fi de 1 lună.

Salariile brute lunare oferite pornesc de la 6.571 lei pentru sudori, 5.520 lei pentru instalatori și lăcătuși mecanici, respectiv 5.290 lei pentru muncitori necalificați, putând crește în funcție de calificarea și experiența fiecărui lucrător. Celor angajați li se va oferi cazare, plus transport la și de la locul de muncă.

Citește și
Copii ucraineni
Drepturile și ajutoarele de care vor beneficia ucrainenii și străinii refugiați, în urma unei OUG a Guvernului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult