Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Suvenir din fotbalul românesc. Ce cadou i-a făcut Marcel Ciolacu lui Recep Erdogan

Marcel Ciolacu i-a dăruit, printre altele, președintelui turc Recep Erdogan un tricou cu semnăturile fotbaliștilor din ”Generația de Aur”. Cadoul are o semnificație aparte în condițiile în care Gheorghe Hagi este și acum un idol pentru suporterii turci.  

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită în Turcia, a oferit preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan mai multe cadouri simbolice, printre acestea numărându-se o replică a bastonului mareşalului Alexandru Averescu şi o minge de fotbal semnată de fostul antrenor al Naţionalei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, şi de fiul acestuia, actualul selecţioner, Edi Iordănescu.

Totodată, premierul i-a dăruit preşedintelui Erdogan un tricou cu semnăturile fotbaliştilor din "Generaţia de aur". Un alt cadou oferit de Ciolacu este cartea "Secolul Armoniei - Relaţii româno-turce 1923 -2023'".

Erdogan i-a dăruit lui Ciolacu un arc cu săgeți 

La rândul său, premierul Ciolacu a primit din partea preşedintelui Erdogan un arc cu săgeţi, un vas lucrat artistic din porţelan şi mai multe cărţi.

Premierul Marcel Ciolacu, însoţit de o delegaţie de miniştri, s-a aflat marţi, la Ankara, într-o vizită oficială, la invitaţia preşedintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan.

Citește și
marcel ciolacu
Marcel Ciolacu, despre bătaia dintre deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu: ”E de cascadorii râsului”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult