Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ponta: Dăncilă a dat OUG și a fugit. Nu avem acord de extrădare cu Dubai

Fostul președinte al PSD Victor Ponta a criticat dur ordonanța de urgență adoptată luni de Executiv, susținând că premierul Viorica Dăncilă a fugit din țară după ce a dat OUG pe legile justiției.

Ponta a spus că această ordonanță, care a fost adoptată luni dimineața, ar fi fost ”negociată” duminică seara la sediul PSD.

”Interesant este că doamna Dăncilă a dat ordonanța de urgență și a fugit. Și noi nu avem ordonanță și nici acord de extrădare cu Dubaiul, ca să putem să o aducem pe doamna Dăncilă, să ne explice ce a scris în ordonanță.

Cred că doamna Dăncilă nici nu știe ce scrie în ordonanță, dacă mă întrebați, dovadă că am înțeles că s-a mai negociat duminică seara la PSD, ordonanța dată luni dimineața.

Asta nu e guvernare, e un dezastru. Am fost în destule guverne, ca și domnul Rus, de altfel, dar atâta neseriozitate și impredictibilitate n-am văzut niciodată. Să discuți duminică noapte la partid o ordonanță pe care o dai luni la 9 la Guvern și după aceea pleci din țară și dus ești.” - a spus Victor Ponta, marți, la o conferință de presă a partidului Pro România, la care au participat și foştii miniştri Aurelia Cristea şi Ioan Rus.

Citește și
Liviu Dragnea
Procurorul care îl cercetează pe Dragnea ar putea fi retras din DNA, după OUG privind legile justiţiei

Guvernul a modificat luni prin ordonanţă de urgenţă legile justiţiei, abia promulgate.

Executivul nu a mai aşteptat avizul CSM şi a preluat doar o parte din recomandările Comisiei de la Veneţia.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult